Beton og forskalling

Der er mange store bygge- og anlægsprojekter på tegnebrættet for tiden, og langt de fleste af dem har brug for medarbejdere med opdateret viden og gode kompetencer inden for beton- og forskallingsarbejde.

Kommende AMU Kurser i Beton og forskalling

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..

Beton og forskalling

Hvorfor tage kurser inden for beton og forskalling?

Vores beton- og forskallingskurser henvender sig til ansatte eller ledige, der ønsker beskæftigelse i en branche, som spås en kraftig vækst de kommende år, samtidig med at kurserne kan give erfarne medarbejdere inden for beton- og forskallingsområdet status som faglært på meget kort tid.

Vi tilbyder kurser inden for flere forskellige områder under beton og forskallingskategorien. Du finder den komplette liste i kursusoversigten.

Kurser inden for armering

Vi tilbyder blandt andet kurser, hvor du lærer at anvende tegninger, beskrivelser og teoretisk viden i udarbejdelse af klippe- og bukkelister til fremstilling af armering. Du kan også lære at bruge el-klipper, el-bukker og håndbukker på armeringsjern  i forbindelse med produktion af bukkelister, samt at placere og forankre armering og indstøbningsdele korrekt.

Kurser inden for betonarbejde

På vores kurser i arbejde med beton kan du blandt andet lære at producere og renovere pladsstøbt beton. Du kan desuden specialisere dig i montage, isolering og limning af porebeton, eller i fugning af betonelementer.

Kurser inden for forskalling

Vi tilbyder en række forskellige kurser inden for forskalling til dig, som for eksempel gerne vil lære at foretage materialeopmålinger og fremstille traditionel forskalling til normalt forekommende forskallingsopgaver inden for betonkonstruktioner. Du kan også lære at bruge korrekt forskalling i forbindelse med støbning af vibreringsfri beton.

Hvis du er i tvivl om, hvilke kurser, du har brug for, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Kontakt

Ole Ingemann Nielsen

Uddannelseskonsulent

oin@amu-fyn.dk

Tlf.: 29 67 49 18

Ole Ingemann Nielsen