Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Ledelse og samarbejde

Hvorfor tage et kursus i ledelse og samarbejde?

Det er altid en stor udfordring for de involverede parter at samarbejde konstruktivt i alle faser og få byggeprocessen til at forløbe uden alvorlige forsinkelser, misforståelser, byggefejl eller øvrige komplikationer. En moderne byggeplads er en dynamisk og kompleks størrelse, hvor alle byggepladsens parter arbejder tværfagligt sammen for at få en optimal byggeproces. Ledelse og samarbejde handler om, at det er ”os, der bygger” og rummer alle de facetter, der ligger inden for begrebet ”det trimmede byggeri”.

Hvilke kurser tilbyder vi?

Hos os kan du tage kurser i byggepladslogistik, hvor du lærer at sikre at der er de rigtige byggematerialer og -materiel til rådighed på byggepladsen, så unødig ventetid og beskadigelse af oplagrede materialer kan undgås. Du kan også specialisere dig i at levere en god kundeoplevelse gennem faglig kommunikation med byggepladsens kunde. En anden mulighed er at uddanne dig i kvalitetssikring og dokumentation eller de juridiske områder inden for branchen. Du kan se det samlede udbud af kurser i oversigten.

Du kan også tage den fulde uddannelse til sjakbajs hos os. Den kan du læse mere om her.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser i ledelse og samarbejde i byggebranchen, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Se relevante kurser