Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Digitalt byggeri

Den digitale fremtid i byggeriet

På de danske byggepladser anvendes der i stadig stigende grad digitale og mobile it-systemer og værktøjer til registreringer og indrapporteringer. Digital bygningsmodellering og 3D er næsten en forudsætning for at kunne foretage store byggeprojekter. Derfor stilles der større og større krav til bygningsmedarbejdernes IT-kompetencer, fordi der er behov for medarbejdere, som kender teknologien på et praktisk plan. For at følge med tiden og den digitale udvikling, er det derfor nødvendigt at holde sig up to date omkring, hvordan IT-systemer kan spille sammen med det klassiske byggefag.

Vores kurser i digitalt byggeri er målrettet bygningsarbejderen, som har behov for at udvide sit kendskab til håndtering og anvendelse af CAD-tegninger, projektweb og digital kommunikation i byggeprocessen.

Vores kurser inden for digitalt byggeri

Vi tilbyder en bred vifte af kurser i IKT i byggeriet (Information/Kommunikation/Teknologi), som danner grundlag for anvendelse og implementering af digital projektering, tegningsforståelse og projektweb.

Hvis du har spørgsmål omkring vores kurser i digitalt byggeri, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Se relevante kurser