Stillads og arbejdsplatforme

Arbejde på platforme og stilladser er en del af hverdagen i store dele af byggebranchen. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne er bevidste om, hvordan de monterer, sikrer og nedtager de forskellige stilladser.

Kommende AMU Kurser i Stillads og arbejdsplatforme

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..

Stillads og arbejdsplatforme

Hvad lærer du på kurserne?

Stilladser og arbejdsplatforme er et uundværligt hjælpemiddel på en byggeplads, men det er også forbundet med mange risici at opstille og arbejde på stilladser og arbejdsplatforme. Arbejdet udføres nemlig ofte i højden, i akavede arbejdsstillinger, og ofte indebærer det håndtering af tunge byrder. Desuden spiller den vejrmæssige påvirkning en rolle i relation til de sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold, både i forbindelse med opstillingen af stilladset og i forbindelse med arbejdet på det. Derfor skal der tages en række sikkerhedsforanstaltninger, der imødegår de sikkerheds- og sundhedsmæssige risici ved arbejdet.

Hvilke stilladskurser tilbyder vi?

Vi tilbyder primært grundlæggende kurser, som fokuserer på forskellige dele af arbejdsprocessen med stilladser eller arbejdsplatforme. Du kan både specialisere dig i opstilling, nedtagning, sikkerhed og evakuering i forbindelse med stilladsarbejde. Inden for stilladser kan vi tilbyde kurser i rulle- og bukkestilladser. Hvis du vælger at specialisere dig i arbejdsplatforme, kan vi tilbyde kurser i både montage, flytning og sikkerhed. Vi tilbyder også kurser til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan man sørger for de korrekte tilladelser til at opstille og arbejde med et stillads eller en arbejdsplatform. Du kan se det samlede udbud af kurser i oversigten.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsplatforms- og stilladskurser, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Kontakt

Ole Ingemann Nielsen

Uddannelseskonsulent

oin@amu-fyn.dk

Tlf.: 29 67 49 18

Ole Ingemann Nielsen

Brochurer

Rulle- og bukkestillads

Rulle og bukkestillads 02090119.pdf (1)