Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Beton - Industriel produktion

Kort fortalt

Du kan efter kurset arbejde med produktion af betonelementer og fungere som assistent for kolleger, fx. blandemesteren og/eller betonkontrollanten. Du kan kommunikere med kolleger med kendskab til branchens fagsprog, arbejdsfunktionerne og økonomiske faktorer i en betonproducerende virksomhed. Du kan endvidere skelne mellem spændbeton, betondæk, -væg, -søjler, -bjælker og tyndpladeelementer ud fra viden om betonelementfremstilling.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49177 - Beton - Industriel produktion

Målgruppe: Medarbejdere inden for bygge- og anlægsarbejder, som arbejder med eller skal arbejde med udførelse af betonkonstruktioner.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Arbejde med produktion af betonelementer.
Fungere som assistent for betonproducerende kolleger, fx. blandemesteren og/eller betonkontrollanten.
Anvende branchens fagsprog og kendskabet til arbejdsfunktionerne, fra produktion til levering, og de økonomiske faktorer i en betonproducerende virksomhed til at kommunikere med kolleger.
Arbejde ud fra kendskab til flere typer af betonindustrielle produktionsmetoder og betonprodukters forbindelse til og betydning i byggeriet.
Skelne mellem spændbeton, betondæk, -væg, -søjler, -bjælker og tyndpladeelementer ud fra viden om betonelementfremstilling.
Håndtere betons delmaterialer korrekt i henhold til standarder for området.

Fagnummer: 49177 Beton - Industriel produktion Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 3.267,00