Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Tegnings- og projektforståelse

Hvorfor tage kurser inden for området?

Langt de fleste fejl i byggeprocessen skyldes manglende tegnings- og projektforståelse blandt byggepladsens aktører. Der ses også ofte fejl og mangler fra rådgivers side, som den udførende medarbejder burde spotte men ikke får rettet i tide, og det har store konsekvens for byggeprocessen og det samlede resultat. Derfor er tegnings- og projektforståelse en grundlæggende og nødvendig kompetence, og den er meget efterspurgt uanset hvilket fag du beskæftiger dig med inden for byggeriet.

Hvilke kurser tilbyder vi?

Vi tilbyder kurser i projektforståelse inden for bygge og anlægsområdet, som gør dig i stand til at forstå projektet og dets omfang, så du kan sikre den mest effektive arbejdsgang. Hos os kan du også specialisere dig i forskellige dele af byggeprocessen, som har med planlægning og koordinering at gøre. For eksempel kan du tage vores kursus i byggeprojektets opstartsfase, så du kan blive en del af den indledende gennemgang af projektet. Du kan også tage kursus opmåling og afsætning af opgaverne i bygge- og anlægssammenhæng, så du kan foretage de nødvendige beregninger og opmålinger.

Du finder det fulde udbud af kurser i oversigten, hvor du kan læse mere om hvert enkelt kursus.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser i tegnings- og projektforståelse, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 6613 6670

Se relevante kurser