Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Betonprøvning - konstruktionsbeton

Kort fortalt

På kurset er der fokus på at udtage og udføre prøvning af beton iht. relevante prøvningsmetoder i DS/ EN 12350-serien og DS/EN 12390-serien samt tilvirke og lagre prøvelegemer iht. DS/EN 12390-2. Endvidere lærer kursisten at foretage forprøvning, prøvning af procesvand, prøvning af fugtindhold, prøvningsfrekvenser og behandling af afvigende produkter. Der er også fokus på at udføre arbejdet efter relevante anvisninger og gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning. Dette kursus refererer blandt andet til DS/EN 206 DK NA:2020 Kapitel U.2.4

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49940 - Betonprøvning - konstruktionsbeton

Målgruppe: Kurset er udviklet til faglærte og ufaglærte medarbejdere, som er beskæftiget med udtagning af prøver i forbindelse med produktion af frisk beton.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- Gennemføre normal modtagekontrol i forbindelse med betonblanding og udtage prøver af delmaterialerne.
- Udføre prøvning af beton iht. de relevante prøvningsmetoder efter DS/ EN 12350-serien og DS/EN 12390-serien samt ved tilvirke og lagre prøvelegemer iht. DS/EN 12390-2 jf. DS/EN 206 DK NA:2020 Kapitel U.2.4.
- Sikre at arbejdet udføres med korrekt kalibreret udstyr og medvirke ved vedligeholdelsen af udstyret.
- Indberette data til virksomhedens produktionsstatistik.
- Foretage forprøvning, prøvning af procesvand, prøvning af fugtindhold, prøvningsfrekvenser og behandling af afvigende produkter.
- Udføre arbejdet efter relevante anvisninger og gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning.

Deltageren har kendskab til og kan anvende testudstyr i laboratoriearbejde.

Fagnummer: 49940 Betonprøvning - konstruktionsbeton Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50