Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Entreprenør-maskiner

Hvilke kurser tilbyder vi inden for området?

Der findes mange forskellige entreprenørmaskiner, og deres funktioner er også meget forskellige. Derfor tilbyder vi en række kurser, som gør dig i stand til at betjene og anvende mindre entreprenørmaskiner på et grundlæggende niveau. Uddannelsesområdet entreprenørmaskiner omfatter alt lige fra betjening af små minilæssere til store dozere og gravemaskiner på 45 ton.

Hvad lærer du på kurserne?

Det er selvsagt kostbart materiel, og derfor indgår eftersyn og almindeligt vedligehold selvfølgelig i kursuspakken. Vores liste af kurser inden for området er lang, men den inkluderer blandt andet minigravere og minilæssere. På kurserne lærer du både at betjene og vedligeholde maskineriet, men du bliver også uddannet i sikkerhed og forebyggelse af ulykker på din arbejdsplads. Der er naturligvis stor forskel på, hvordan de forskellige maskiner betjenes, og også på hvor meget skade de potentielt kan gøre. Ikke desto mindre er det dit ansvar som maskinfører at vide, hvordan du sikrer dig selv, dine kolleger og materiellet bedst muligt.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser inden for entreprenørmaskiner, eller du vil høre om dine muligheder for at sammensætte et forløb med flere kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670.

Se relevante kurser