Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Hvorfor tage kurser i arbejdsmiljø og sikkerhed?

Byggepladserne er heldigvis langt mere sikre i dag, end de var før i tiden. En byggeplads indeholder dog stadig mange potentielle farer, som kan lede til ulykker og ubehagelige oplevelser for medarbejderne. For eksempel kan der opstå problemer med stråling, dampe og kemikalier eller ulykker med fald, værktøj eller køretøjer. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne på byggepladser ved, hvordan de skal sikre sig selv og deres kolleger det bedste arbejdsmiljø, hvor sikkerhed er i fokus og man undgår ulykker. 

Hvilke kurser kan vi tilbyde inden for området?

Hos AMU-Fyn kan du tage en række forskellige kurser, som gør dig i stand til at øge sikkerheden og forebygge ulykker i dit arbejde på en byggeplads. Du kan specialisere dig i en række forskellige områder inden for arbejdsmiljø og sikkerhed, så du kan hjælpe med at sikre dig selv og dine kolleger mod ulykker og farer af forskellig art.

Du kan for eksempel uddanne dig i brug af faldsikringsudstyr, som bruges i forbindelse med opgaver, som foregår i højden, hvor der er risiko for fald. Du har også mulighed for at tage kurser i sikring mod radon i nyt og gammelt byggeri, eller du kan specialisere dig i anvendelse af eller evakuering fra stilladser.

Et andet område, du kan uddanne dig inden for, er farer ved indånding af forskellige dampe og materialer i forbindelse med eksempelvis epoxy, asfalt eller asbest. Her tilbyder vi også en række forskellige kurser, som sætter dig i stand til at identificere farerne i dit arbejdsmiljø og forebygge ulykker.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser i arbejdsmiljø og sikkerhed, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Se relevante kurser