Truckcertifikat

Med et truckcertifikat får du konkrete kompetencer, som du kan bruge i dit daglige arbejde i mange forskellige grene af transport- og logistikbranchen. Du kan tage truckcertifikat til gaffeltruck og gaffelstabler hos AMU-Fyn.

Kommende AMU Kurser i Truckcertifikat

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..

Truckcertifikat

Hvad kan du bruge et truckcertifikat til?

Med et truckcertifikat kan du køre gaffeltruck eller gaffelstabler, og det er efterspurgt i rigtigt mange forskellige virksomheder. Du kan få arbejde som truckfører mange forskellige steder i transport- og logistikbranchen. På et truckcertifikat kursus hos AMU-Fyn kan du lære at føre og betjene:

  • Gaffeltruck certifikatkursus B
  • Gaffelstabler certifikatkursus A
  • Gaffeltruck B for erfarne førere
  • Manøvrering gaffeltruck, stabler og færdselslære

Hvad lærer du, når du tager truckcertifikat?

På vores kurser lærer du alle de grundlæggende regler om kørsel af en gaffeltruck. Du vil desuden få praktisk undervisning i at køre gaffeltruck på vores store øvelsesområde. Alt efter hvilke kurser, du vælger, får du konkrete kompetencer til at føre og betjene gaffeltrucks og selvkørende gaffelstablere og at foretage daglig vedligeholdelse af maskinerne. Du lærer at transportere forskellige vare- og godstyper på ramper, i reolgange, i snævre rum og i lagerhaller i overensstemmelse med færdselsloven og med fokus på sikkerhed.

For at kunne deltage i kurserne, skal du være fyldt 18 år og have en lægeattest.

Efteruddannelse for den erfarne truckfører

Hvis du allerede tidligere har taget dit truckcertifikat, kan vi tilbyde efteruddannelse i blandt andet transport, læsning og håndtering, opdatering i love og regler, sikker adfærd, nul arbejdsulykker, lager og genoptræning i aflæsning af belastningsdiagrammer.

AMU-Fyn tilbyder truckcertifikat kurser som direkte AMU-kurser, men der er også mulighed for virksomhedsspecifikke ønsker. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du tager truckcertifikat, eller du er i tvivl om, hvad kurserne indeholder, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670.

Kontakt

Heidi Wallstrøm

Kursussekretær

hw@amu-fyn.dk

Tlf.: 63 13 53 00

Heidi Wallstrøm

Karin Kjerside Sørensen

Uddannelseskonsulent

kks@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 11

Karin Kjerside Sørensen

Brochurer

Gaffeltruck B og efteruddannelse for erfarne truckførere

Gaffeltruck - erfarne truckførere 10600120.pdf

Gaffeltruck og gaffelstabler

Truck og stabler