Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Sundhed

Få nye vaner ind i hverdagen

Din krops sundhed er vigtig for din livskvalitet, og den skal gerne holde i rigtig mange år.

Med ny viden om ergonomi, motion og kost kan du være med til at mindske arbejds –og belastningsskader. Kurserne kan også give dig et boost til en sundere hverdag, der vil give dig mere energi, fornyet livskvalitet og mindre sygefravær.

Vi tilbyder kurser i sundhed til både erhvervschauffører og personbefordringschauffører. 

For virksomheder tilbyder vi også skræddersyede løsninger, der kan være med til at fremme sundheden på arbejdspladsen, øge trivslen og formindske sygefraværet.

AMU-Fyn er det sunde valg

Vores sundhedskurser giver dig viden om kroppens behov for sund kost, motion og sunde og ergonomiske arbejdsstillinger. Du får viden om stresssymptomer, søvnrytme samt forbrug af alkohol, tobak eller andre stimuli.  Vi giver dig værktøjer til at skabe indsigt i egne vaner og mønstre, som måske giver dig lyst til at ændre dem.

Kurserne sætter dig altså i stand til at opdage symptomer, der kunne tyde på et sundhedsproblem, eller som kan udvikle sig til et problem for både trafiksikkerheden og din egen livskvalitet.

Kurserne indgår i mange af vores øvrige transportkurser, så forhør dig hos skolen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Se relevante kurser