Sundhed

Det er vigtigt at fokusere på sundhed, specielt når man varetager et relativt stillesiddende job. Sundhedskurserne for transportbranchens chauffører giver dig indsigt i, hvordan du får den rigtige kost og den nødvendige motion. Du kan du vælge fra 1 dag til 3 dages undervisning.

Sundhed

Hvilke kurser tilbyder vi inden for sundhed? 

Din krops sundhed er vigtig for din livskvalitet, og den skal gerne holde i rigtig mange år. Uanset hvilken type transportservice du udfører, så er det vigtigt, at du har en grundlæggende viden om sundhed, ergonomi, motion og kost. Vi tilbyder uddannelse i sundhed til både erhvervschauffører og personbefordringschauffører. 

Hvad lærer du på sundskurserne? 

På kurserne får du viden om kroppens behov for sund kost, motion og sunde og ergonomiske arbejdsstillinger. Du får værktøjer til at skabe indsigt i dine egne vaner og mønstre, så du kan optimere din sundhedstilstand. Herunder lærer du om stresssymptomer, søvnrytme og forbrug af alkohol, tobak eller andre stimuli.  

Vi fokuserer også på at mindske arbejds- og belastningsskader. Her lærer du for eksempel om, hvordan arbejdsbevægelser har indflydelse på din livskvalitet, og hvilke muligheder du har for at forebygge sygdomme. Du får også indsigt i, hvordan du gennem spændingsteknikker kan sove bedre om natten og forebygge smerter. 

Kurserne sætter dig altså i stand til at opdage væsentligste symptomer, der kunne tyde på et sundhedsproblem, eller som kunne udvikle sig til et problem for både trafiksikkerheden og din egen livskvalitet. 
 

Kurserne indgår i mange af vores øvrige transportkurser, så forhør dig hos skolen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Kontakt

Karin Kjerside Sørensen

Uddannelseskonsulent

kks@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 11

Karin Kjerside Sørensen

Brochurer

Sundhedskurser

Sundhed for chauffører

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..