Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Køreteknik

Så er du helt sikker

Hvis du arbejder eller ønsker at arbejde med godstransport eller personbefordring, er god køreteknik en nødvendighed. På et kursus i køreteknik hos os, vil du lære at reagere hensigtsmæssigt i vanskelige situationer, så du kan manøvrere, styre, undvige og bremse korrekt. Sådan en situation kan for eksempel være pludseligt opstået glat føre på grund af isslag, tabs gods på motorvejen eller andre uforudsete forhindringer.

Efter din uddannelse i køreteknik har du gennemgående kendskab til teori om forsikring, skadestatistikker, færdselsregler m.m. og du har prøvet dine færdigheder af i praksis på et køreteknisk anlæg. Her vil du lære at manøvrere  under vanskelige forhold på både tør og glat bane i enten bus, varevogn eller lastbil. Du vil desuden lære at håndtere bremsning, udskridning og undvigelse på vej ned ad bakke samt på uens underlag. Formålet er at sikre, at du ved, hvordan du skal reagere hensigtsmæssigt for at begrænse skader på både dig selv, dine omgivelser og din last, hvis der opstår en uforudset situation.

Hvis du har spørgsmål til, hvad vores kurser i køreteknik indeholder, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670.

Se relevante kurser