Køreteknik

Sikkerhed er en topprioritet, når vejen er din arbejdsplads, uanset om du kører med mennesker, dyr eller forskellige former for gods. God køreteknik er derfor en nødvendighed, så du ved, hvad du skal gøre, hvis der pludselig opstår uforudsete forhindringer på din vej.

Kommende AMU Kurser i Køreteknik

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..

Køreteknik

Hvorfor tage et kursus i køreteknik? 

Hvis du arbejder eller ønsker at arbejde med godstransport eller personbefordring, er god køreteknik en nødvendighed. På et kursus i køreteknik hos os, vil du lære at reagere hensigtsmæssigt i vanskelige situationer, så du kan manøvrere, styre, undvige og bremse korrekt. Sådan en situation kan for eksempel være pludseligt opslået glat føre på grund af isslag, tabs gods på motorvejen eller andre uforudsete forhindringer. 

Efter din uddannelse i køreteknik har du gennemgående kendskab til teori om forsikring, skadestatistikker, færdselsregler m.m. og du har prøvet dine færdigheder af i praksis på et køreteknisk anlæg. Her vil du lære at manøvrere både forlæns og baglæns under vanskelige forhold på både tør og glat bane i enten bus, varevogn eller lastbil. Du vil desuden lære at håndtere bremsning, udskridning og undvigelse på vej op og ned ad bakke samt på uens underlag. Formålet er at sikre, at du ved, hvordan du skal reagere hensigtsmæssigt for at begrænse skader på både dig selv, dine omgivelser og din last, hvis der opstår en uforudset situation. 

Hvis du har spørgsmål til, hvad vores kurser i køreteknik indeholder, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Kontakt

Helle Martinussen

Kursussekretær

hm@amu-fyn.dk

Tlf.: 63 13 53 85

Helle Martinussen

Karin Kjerside Sørensen

Uddannelseskonsulent

kks@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 11

Karin Kjerside Sørensen

Brochurer

Køreteknik

Køreteknik