Se kurser indenfor servicefagene

Se kurser indenfor servicefagene

Rengøring

Vores tilgang til rengøringskurser

Som rengøringsassistent vil du have mulighed for at arbejde på alle typer af arbejdspladser inden for både det offentlige og det private. Her vil du komme ud for at skulle arbejde med avancerede maskiner, kemiske rengøringsmidler og strenge hygiejnekrav. Det er derfor nødvendigt, at du som rengøringsassistent har en god, grundlæggende viden og de rette kompetencer inden for faget.

FAQ - Rengøring

Et samlet forløb er på 18 dage. Her har vi sammensat 7 små rengøringskurser, som ligger i forlængelse af hinanden.
Du kan sagtens tage et enkelt kursus ad gangen – og der er ikke krav om, at det er en bestemt rækkefølge, du tager kurserne i.
Her lærer du noget om, hvordan du bruger kroppen korrekt under rengøringsarbejdet, forskellige materialer og kemi, hygiejne, arbejdsmiljø og førstehjælp, forskelligt rengøringsudstyr og metoder, planlægning samt service.  
Der kan være op til 16 kursister på holdet.
Ja, der er en prøve til slut, det kan være en praktisk prøve eller det kan være en skriftlig prøve.

Opnå det rette kendskab

På vores rengøringskurser og uddannelsesforløb får du kendskab til rengøringsmidler, redskaber og maskiner. Du lærer samtidigt at bruge den rette teknik og at anvende dine hjælpemidler korrekt, så du undgår de forkerte arbejdsstillinger. Du trænes derudover i at tilrettelægge dit rengøringsarbejde fornuftigt, så opgaverne løses hurtigt og effektivt. Vores kurser og uddannelsesforløb er alle opbygget med fleksibilitet og varighed, der giver selv små virksomheder og institutioner optimale betingelser for at tilføre deres medarbejdere den nødvendige viden og kunnen.

Interview med Farida Hagi

Uddannelse er også vejen til job for borgere med andet sprog end dansk. Læs Faridas historie og bliv klogere på en måde, der har ført til job og bedre sproglige færdigheder. KLIK HER

Vi har forskellige typer af rengøringskurser, som passer til dine ønsker. Du kan finde vores kursusoversigt nedenfor.

Hvis du også er interesseret i serviceassistentuddannelsen, finder du det beskrevet her:

http://www.sus-udd.dk/uddannelser/eud/serviceassistent/

Se relevante kurser