Se kurser indenfor servicefagene

Se kurser indenfor servicefagene

Servicefagene

Vores kurser inden for SOSU og Servicefagene har tilbud til mange brancher på både på det private og det offentlige arbejdsmarked. Tilbuddene spænder fra grundlæggende til specialiserede kurser. Kurserne kan desuden tilpasses beskæftigede og ledige på alle niveauer. Det vil sige, at AMU-Fyns kurser både henvender sig faglærte og ufaglærte inden for servicefagene og SOSU-området.

Er du ansat indenfor Social- og sundhedsområdet så SE HER, hvilke kompetencegivende og udviklende kurser vi kan tilbyde til dig og din arbejdsplads.

Er du ansat indenfor Serviceområdet så se i menuen til venstre, hvilke kompetencegivende og udviklende kurser vi kan tilbyde til dig og din arbejdsplads

DU KLÆDES PÅ TIL AT UDFØRE SERVICEARBEJDE

Det er ligeså vigtigt, at den beskæftigede forebygger forkerte arbejdsstillinger og nedslidninger i det daglige arbejde. AMU-Fyn tilbyder derfor kurser om praktisk og personlig assistance og ergonomi, så du bliver klædt på til at udføre servicearbejde i det daglige.

BLIV FAGLÆRT SERVICEASSISTENT

Inden for rengøringsområdet udbydes erhvervsuddannelsen som faglært serviceassistent for både unge og voksne. Der er både mulighed for virksomheds- og hospitalsserviceassistent. Denne uddannelse giver den deltagende praktiske værktøjer til blandt andet rengøring, hygiejne og patientsikkerhed. Her lærer man således at yde en god service til andre mennesker. Denne uddannelse kan ligeledes anvendes på både det offentlige og det private arbejdsmarked.

LÆR AT FOREBYGGE NEDSLIDNINGER I DET DAGLIGE

AMU-Fyn tilbyder kurser med fokus på ergonomi, som kan hjælpe dig med at forebygge arbejdsnedslidninger på din arbejdsplads. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

PRØVER I AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbekræftelse.

Læs mere om Prøver i AMU.