Hygiejne

Opnå kundskaber inden for almen køkkenhygiejne

Ordentlig hygiejne og korrekt kendskab til egenkontrol er yderst vigtigt ved fremstilling af mad.
Indlæringen af korrekt opbevaring og behandling af fødevarer samt ordentlig personlig hygiejne i et produktionskøkken er en vigtigt del af hverdagen i et køkken eller en kantine. Vi tilbyder derfor kurser med særligt fokus på almen fødevarehygiejne.

Hvem henvender vores hygiejnekurser sig til?

Vores hygiejnekurser er åbne for alle, der har eller søger beskæftigelse inden for køkkenområdet, og som ønsker at opnå et hygiejnebevis. Kurserne styrker således dine jobmuligheder inden for kantine-, cafeteria-, bistro- og institutionsområdet.

Hvad lærer du på hygiejnekurserne?

På vores kurser vil du lære om grundlæggende køkkenhygiejne, behandlingen af råvarer og fremstillingen af forskellige retter. På kurserne lærer du primært gennem det praktiske arbejde i køkkenet. Her vil du blandt andet komme til at arbejde med grundtilberedningen i det kolde og varme køkken, og desuden lærer du om den rette sikkerhed og brug af køkkenredskaber og -maskiner.
Se relevante kurser
Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Fyn
Se 3 hold
Næste startdato: 26-10-2020
Varighed: 3 dage
3 kurser er skjult - tryk her for at vise dem