Heidi Nielsen
Kursussekretær
Skriv en besked
Martin Mølgaard Schmidt
- Kommuner/offentlig - Det grønne/gartner - E-learning - Førstehjælp - Brandbekæmpelse - Ergonomi - Personaleudviklende kurser - Social og sundhed - IT - Rengøring - Svejs
Skriv en besked
Mikal Petersen
Konsulent
- Kommuner/offentlig - Det grønne/gartner - E-learning - Førstehjælp - Brandbekæmpelse - Ergonomi - Personaleudviklende kurser - Social og sundhed - IT - Rengøring - Svejs
Skriv en besked

Social og sundhed

Vores tilgang til forflytnings- og speciallejringskurser

Vi tilbyder forskellige typer af forflytnings- og speciallejringskurser. Kurserne er meget praktiske, og en stor del består af afprøvning. Vi arbejder med idéer til forebyggelse af skader på bevægeapparatet og med at forhindre tidlig nedslidning. Nedenfor kan du læse om de forskellige typer af kurser.

5-dages kursus til dig uden meget erfaring

Hvis du er uden meget erfaring eller gerne vil mere i dybden med forflytning, så anbefaler vi dig et forflytningskursus på 5 dage. Vi arbejder med grundprincipper og går i dybden med basisforflytninger. Vi bruger forskellige hjælpemidler ud fra, hvad der er behov for til forskellige forflytninger og situationer. Du lærer om, hvordan vi passer bedst muligt på os selv og hinanden, når vi forflytter og bruger hjælpemidler.

2-dages kursus (merit) til dig med erfaring, der skal opfriskes

Dette kursus er til dig med erfaring, der skal opfriskes, fordi det er længe siden, eller det kan være inden et vejlederkursus. Det kan også være, at du ønsker at arbejde med problemstillinger fra hverdagen, som du gerne vil have sparring på. På et 2-dages forflytningskursus tages der udgangspunkt i problemstillinger, som deltagerne kommer med og/eller konkrete cases.

Undervisningen bliver foretaget af ergoterapeuter og/eller fysioterapeuter med baggrund i social og sundhedsområdet med særligt fokus på ergonomi og forflytning. Underviserne sørger for, at du får redskaber med hjem til bedre at kunne passe på dig selv og kollegerne i jeres hverdag, når I arbejder med forflytning og speciallejring.

Uddannelse til forflytningsvejledere og -instruktører

Vi tilbyder uddannelse til dig, der skal vejlede kolleger i forflytninger, ergonomi, eller som skal undervise elever og personale. Her arbejder vi med forflytninger som midlet og formidlingen, og med vejlederrollen som nogle af målene.

Det vil være en klar fordel at have et godt kendskab til forflytninger inden uddannelsens start, ellers anbefales et forflytningskursus inden, hvor man får grundlæggende viden om forflytninger.

Ekstra inspirationskursus med fokus på Bariatri

Som noget nyt for uddannede vejledere tilbyder vi inspirationskurser i 3 dage om forflytning og speciallejring med fokus på Bariatri (svært overvægtige personer). Vi arbejder med bariatrisk udstyr og afprøver forflytninger med bariatriske figuranter.

Praktisk information

Alle kurserne afholdes som udgangspunkt hos os på Petersmindevej, men hvis I har et hold og faciliteterne til det, kommer vi også gerne til jer.

Vi tilbyder konsulentbistand i form af ergonomitjek, rådgivning af individuelle forflytningsproblematikker eller mere tilpassede kurser.

Hvis du mangler nærmere information og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gør du på tlf.: 6613 6670

Se relevante kurser
Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas.
6 Ugers
Se 6 hold
Næste startdato: 02-02-2021
Varighed: 2 dage
Befordring af fysisk handicappede passagerer
6 Ugers
Se 6 hold
Næste startdato: 04-02-2021
Varighed: 2 dage
Forflytning og speciallejring
Se 2 hold
Næste startdato: 23-02-2021
Varighed: 2 dage
18 kurser er skjult - tryk her for at vise dem