Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Se vores udvalg af bygge/anlægskurser

Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job

Hold

27-02-2024
Arbejdsmiljø 1 faglærte og ufaglærte job
Danhostel Vestergade 45 5700 Svendborg
2 dage Daghold
Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren medvirke aktivt til udvikling af et sikkert og sundt fysisk og psykisk arbejdsmiljø ifm. fx APV, årlig arbejdsmiljødrøftelse, arbejdsmiljørundering mv. og i det daglige arbejde med arbejdsmiljø.

Kursusinformation

TEST

Denne tekst skrives under paragraffer og placerer sig her. Ret den på selve kurset i udbudslisten, under paragraffer. 

Info om fag
48049 - Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser.

Beskrivelse: Deltageren kan medvirke til udvikling af et sikkert og sundt fysisk og psykisk arbejdsmiljø inden for eget jobområde på baggrund af viden om risikofaktorer.

Deltageren kan bidrage med forslag til at fremme et godt arbejdsmiljø fx i forbindelse med APV, årlig arbejdsmiljødrøftelse, arbejdsmiljørundering mv.

Deltageren kan indhente og anvende informationer, fx interne politikker og retningslinjer på arbejdspladsen, relevant lovgivning, vejledninger og materiale fra fx Arbejdstilsynet og Branchefællesskaber for arbejdsmiljø (BFA).

Fagnummer: 48049 Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 400,00 Uden for målgruppe: DKK 1.268,90