Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Tekstbehandling

Hvad er kursernes formål og fokus?

Kurserne i tekstbehandling uddanner deltagere i indskrivning, formatering og redigering af tekster til produktion af opslag, prislister og breve. Som deltager sættes du ind i, hvordan du definerer sideopsætning og anvender programmets tabelfunktion til oprettelse af enkle opstillinger. Du lærer tilmed om tekstbehandlingsprogrammets værktøjer til opstilling af indbydende og læservenlige tekster.

Vi afvikler altid kurser i tekstbehandling på vores åbne værksteder.

Hvad lærer du på et kurserne?

Kurserne i tekstbehandling gør dig i stand til at fremstille en virksomheds dokumenter. Du kan enten arbejde eller ønske at arbejde administrativt med dokumenter, og derfor have interesse for effektiv anvendelse af tekstbehandlingsprogrammer til fuldførelsen af arbejdsopgaver.

I forbindelse med samarbejde, deling af filer og korrekturlæsning, er der typisk behov for tekstopstilling og visualisering af rapporter, referater og produktblad.

Vi uddanner dig derfor ligeledes i tekstbehandlingsprogrammets brugerflade og basale funktioner til at bestride daglige administrative tekstbehandlingsrutiner.

Praktisk information om kurset

Kurserne er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med dokumenter i et tekstbehandlingsprogram, herunder notater, breve, lister eller opslag.

Du kan vælge at starte fra bunden eller fortsætte derfra, hvor du fagligt er nået til. Kurserne kan afvikles særskilt for et hold eller som moduler på Åbent IT-Værksted. Det er muligt at tage et enkelt modul eller sammensætte flere moduler til et forløb.

Der er intet fast reglement for, hvilken rækkefølge du tager modulerne i. Vi anbefaler dog, at kurserne i menuen tages i rækkefølgen oppefra og ned, hvis du er nybegynder eller let øvet.

Hvis du er ledig og i de første 9 måneder af din ledighed, har du desuden ret til at vælge op til 6 ugers kursusforløb.

Se relevante kurser