Præsentations-programmer

På dette kursus, hvor vi bla. anvender i PowerPoint, lærer du at opbygge grafisk præsentationsmateriale med præsentationsprogrammer. Du får kendskab til præsentationsprogrammernes forskellige egenskaber, og vi uddanner dig i værktøjets layoutprincipper på et grundlæggende niveau.

Kommende AMU Kurser i Præsentations-programmer

Præsentations-programmer

Kursets fokus  

Kurset sætter fokus på at uddanne dig i, hvordan man tilrettelægger præsentationer på en hensigtsmæssig måde i forhold til et bestemt formål eller virksomhedsmæssigt behov. Du kan enten være beskæftiget eller ledig, men du har et ønske om at styrke dine evner inden for produktion af præsentationsmateriale i præsentationsprogrammer. 

Vi afvikler altid kurser i præsentationprogrammer på vores åbne værksteder

Præsentationsprogrammers brugbarhed  

Det kan være ganske brugbart at mestre præsentationsprogrammer. Eksempelvis i forbindelse med foredrag, fremvisninger på informationsskærme og salgspræsentationer til kunder og eksterne samarbejdspartnere.  

Det er i den forbindelse vigtigt at vide, hvornår præsentationer bliver gjort anskuelige og brugervenlige, hvorfor du også får viden om opsætning og håndtering af tekst og grafisk indhold.   

Praktisk information om kurset  

Det er muligt at starte fra bunden eller fortsætte derfra, hvor du er nået til fagligt.  

Kursusforløbet kan afvikles særskilt for et hold eller som moduler på Åbent IT-Værksted, og du kan tage et enkelt modul eller sammensætte flere moduler til et forløb. 

 

Hvis du er ledig og i de første 9 måneder af din ledighed, har du ret til at vælge op til 6 ugers kursusforløb.

Kontakt

Soheila Sharegh

Faglærer / uddannelseskonsulent

sos@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 17

Soheila Sharegh

Brochurer