Database

På databasekurserne klæder vi dig på til at kunne forstå databaser i udførelsen af din jobfunktion eller på baggrund af din virksomheds behov.

Database

Vores databasekursers formål 

Som medarbejder i en moderne virksomhed er det nyttigt at være bekendt med relationsdatabaser i forbindelse med styring af varer eller kundeoplysninger. Derfor har vores databasekurser til formål at lære dig, hvordan du opretter tabeller og laver forespørgsler i database-systemer. Du bliver i den sammenhæng at bekendt med databaseteori for at kunne oprette og avende dem hensigtsmæssigt i daglige processer. 

Vi afvikler altid kurser i databaser på vores åbne værksteder

Få sammensat et kursus efter behov   

Kurserne er både henvendt begyndere og øvede. Du kan altså starte fra bunden eller fortsætte derfra, hvor du fagligt er nået til. Alt efter behov og ønsker har man som individuel deltager eller hold mulighed for tage et enkelt modul eller sammensætte flere moduler til et kursusforløb. Deltagelsen kan tilmed foregå særskilt eller på vores Åben IT-værksted.  

Du finder de forskellige typer af moduler her. 

Kursusanbefalinger  

Der er ingen forudsætning for deltagelse i modulerne, dog anbefaler vi, at kurserne i menuen tages i rækkefølgen oppefra og ned, om du er nybegynder eller let øvet. 

Hvis du er ledig og i de første 9 måneder af din ledighed, har du desuden ret til at vælge op til 6 ugers kursusforløb.

Kontakt

Soheila Sharegh

Faglærer / uddannelseskonsulent

sos@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 17

Soheila Sharegh

Brochurer

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..