Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

styresystemer

Bliv klogere på vores styresystemkurser

AMU-fyn tilbyder styresystemkurser, hvor du som kursist får både praktisk viden og brugbare redskaber til at kunne anvende Windows 8 og Windows 10. Du får blandt andet svar på, hvordan du opretter og organiserer dokumenter, flytter, sletter og omdømme dokumenterne, og hvad ’fliser’ og et kontrolpanel er.

På vores kurser bliver du klædt på til at kunne en pc i det daglige arbejde, og i den forbindelse lærer du at anvende det installerede Windows styresystem, antivirusprogram og selve musen og tastaturet. Du lærer også at logge på netværket, lagre og hente data fra lokale- og netværksdrev. Du kan anvende alt dette til at udføre elementær fejlfinding på egen pc samt at tilslutte eksterne enheder. Det gør det nemmere for dig at kommunikere med virksomhedens it-supportfunktion eller ekstern support.

Vi afvikler altid kurser i styresystemer på vores åbne værksteder.

Kursernes variationer

Vi bruger pt. Windows 8 og Windows 10 som standard platform. Du kan vælge mellem at tage et enkelt kursusmodul eller sammensætte flere moduler til et forløb. Der er ingen forudsætning for deltagelse i modulerne. Vi anbefaler dog, at kurserne i menuen tages i rækkefølgen oppefra og ned, således at du som nybegynder eller let øvet kommer på det kurser, som passer til netop dig og dine behov.
Hvis du er ledig og befinder dig i de første 9 måneder af din ledighed, har du desuden ret til at vælge op til 6 ugers kursusforløb.

Få nærmere information

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende vores styresystemkurser. Dette kan du gøre på tlf. 6613 6670.

Se relevante kurser