Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Voksenuddannelse.dk erstatter Efteruddannelse.dk

  • EfterUddannelse.dk og Voksenuddannelse.dk lukker den 10. juni 2021 kl. 15.00.
  • EfterUddannelse.dk udfases helt og bliver erstattet af en ny version af  Voksenuddannelse.dk.
  • I dagene fra den 10. juni 2021 kl. 15.00 og indtil www.voksenuddannelse.dk starter op, vil du ikke kunne tilmelde kursister til efteruddannelse eller søge om VEU-godtgørelse.
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte vores  kursussekretærer på tlf. 66 13 66 70 for yderligere information om tilmeldingsmulighederne i mellemtiden.

Den 15. juni 2021 overtager Voksenuddannelse.dk rollen som din landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse. På portalen kan virksomheder og kursister således finde kurser, foretage tilmeldinger, søge om VEU-godtgørelse samt få overblik over kursusaktiviteter.

I den nye udgave af Voksenuddannelse.dk får du mulighed for at logge på med NemLog-in, tilmelde dig AMU-kurser og søge om VEU-godtgørelse med det samme. Desuden kan du få generel uddannelsesvejledning og teknisk hjælp til at bruge portalen, bl.a. via korte videoer.

Alle funktioner fra kursuskataloget på den nuværende udgave af Voksenuddannelse.dk bliver videreført i den nye udgave af Voksenuddannelse.dk. Hvis du som kursist eller virksomhed har kursusaktiviteter i Efteruddannelse.dk i dag, bliver de seneste 5 års kursushistorik overført til Voksenuddannelse.dk. Kursister kan få data endnu længere tilbage i tid ved at logge ind på www.minkompetencemappe.dk

Se en kort video
...om hvordan du logger på www.voksenuddannelse.dk