Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

IT- og privatlivspolitik

Billeder på hjemmesiden

Alle portrætbilleder som vises på vores hjemmeside, har vi forinden indhentet en tilladelsesgivende underskrift til.

Ingen billeder fra denne hjemmeside, må bruges i andre sammenhænge.

Kontakt via e-mail:

Vi vil forsøge at besvare alle E-mails inden for 24 timer. Under alle omstændigheder vil du modtage en mail som bekræfter vores modtagelse af din mail.

Hjemmesidens Formål

Hjemmesiden skal, sammen med den almene personlige kommunikation, sikre at du kan få det fornødne overblik og indsigt i hvilke uddannelsesmuligheder du har. HUSK... Du har betalt dit AMB (ArbejdsMarkedsBidrag) og har ret til uddannelse!
 

Brugen af vores hjemmeside er sikker
Du kan trygt henvende dig og bestille kurser direkte hos os. Al datatransmission i forbindelse med en evt. online reservering af kursus vil ske i krypteret tilstand. Dine oplysninger bliver udelukkende behandlet krypteret i de studieadministrative systemer, som er relevant for netop den uddannelse / kursus, du tilmelder dig. Er dit kursus afhængig af A-kasse og/eller Jobcenter vil der, ligeledes krypteret, blive udvekslet oplysninger hermed.

Registrering af oplysninger

Såfremt du deltager i kurser på AMU-Fyn, så vil vi have forskellige oplysninger registreret for at kunne gennemføre denne aktivitet. Ønsker du at vide mere om disse registreringer og hvad dine rettigheder i den forbindelse er, se da vores afsnit "Persondatapolitik" her på siden.