Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Noah Vinkel Hansen, FGU svejsning - gode lærere og udstyr i top

Noah_billede_til_hjemmesiden
Jeg hedder Noah, og jeg kommer fra FGU Søndersø. Til dagligt går jeg i skole derude, efter at jeg droppede ud af gymnasiet, da jeg fandt ud af, det ikke helt var mig. og så blev jeg simpelt hen nødt til at søge nye veje. 

De seneste 14 dage har jeg været på kursus herude på AMU-Fyn for at blive. introduceret til sikkerhed i forhold til arbejdsmiljø, og så har jeg også været herude for at lære at svejse, og jeg har også haft varmt arbejde i dag. I min hverdag er det rigtig essentielt, at jeg har de tre beviser, da det jeg gerne vil lave kræver, at jeg har et certifikat inden for varmt arbejde. Jeg har taget paragraf 17, da det er sikkerhedsforanstaltninger. Det skal bare være på plads, og det har AMU-Fyn hjulpet mig meget med. 

At være herude har været en meget fed oplevelse. For det første så har skolen meget fede lokaler, og udstyret er bare i top. Det gør i den grad også noget for ens oplevelse, at vi har gode lærere, som rent faktisk er meget interesseret i, hvordan vi går og har det, og at vi lærer tingene ordentligt. Så kvaliteten er i hvert fald altid i orden i det man går rundt og laver. Det kan man ikke gå på kompromis med ude i arbejdslivet. 

Efter mit forløb herude skal jeg ud på min skole igen, og så skal jeg begynde at arbejde for at blive mekaniker. og det er jeg i hvert fald godt rustet til, efter at jeg har været herude på AMU-Fyn.

Vil du også prøve kræfter med et svejsekursus, så kontakt uddannelseskonsulent Charlie Gallagher Lindeskov ☎ 2942 2082 eller 📧 cgl@amu-fyn.dk.

Læs mere om svejsekurser