Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Kenneth Strøm skifter kurs efter gymnasial uddannelse - anlægsstruktør var det rigtige valg for ham

IMG_9721
”Jeg har en gymnasial uddannelse fra Odense Tekniske Gymnasium, hvor jeg tog matematik og bioteknologilinjen. Jeg fik opgraderet nogle fag og sluttede med 5 A-fag. Efter gymnasiet startede jeg på Universitetet, hvor jeg læste Ingeniør Energiteknologi. Jeg stoppede dog uddannelsen, da jeg synes, at stoffet var alt for tungt.

En kammerat, som arbejder hos Knudsen & Søn, spurgte mig en dag, om jeg kunne være interesseret i at arbejde som anlægsstruktør. Jeg arbejdede derfor hos Knudsen & Søn som ufaglært i 1 år, og jeg nød virkelig tiden derude. Jeg var en del af et godt sjak og havde det virkelig godt i jobbet. Jeg havde fundet ud af, at anlægsstruktør var det rigtige for mig.

Efter arbejdet hos Knudsen & Søn blev jeg kontaktet af M.J Erikson, som manglede en ufaglært anlægsstruktør. Jeg fik en snak med formanden, og jeg gjorde det klart, at jeg gerne ville være lærling. Jeg havde arbejdet hos M.J. Eriksson i ca. 9 måneder, da jeg skrev under på min lærekontrakt. Og nu sidder jeg her og er færdiguddannet om få dage.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har prøvet noget forskelligt på min læreplads. Jeg har både arbejdet på store og små byggepladser, og har arbejdet for forskellige formænd.  

Undervisningsmiljøet på AMU-Fyn er meget forskellig fra OTG, hvor jeg gik i 3 år. AMU-Fyn er mere bevidste om, at det er en anden gruppe mennesker, som derfor også skal undervises på en anden måde. Hos OTG sad vi tit ned og fik undervisning en hel dag. Det var ikke noget for mig. Hos AMU-Fyn er der en meget fin vekslen imellem praktik og teori. Det kan jeg godt lide.

Jeg har haft faglærer Niels Pasfall, som er en superdygtig og kompetent underviser. Han er virkelig god til at forklare, hvis der er noget, man ikke forstår. Jeg har også haft Lars Gotfredsen, som også er en virkelig dygtig underviser, som har en stor viden om faget.

Jeg er færdiguddannet anlægsstruktør den 29. september 2022. Efter min uddannelse har jeg fast job hos M.J. Eriksson, men jeg vil gerne være kloakmester. Derfor starter jeg umiddelbart efter min uddannelse på kloakmesteruddannelsen på AMU-Fyn.

Jeg glæder mig meget til at starte job som anlægsstruktør og kloakmester.”
 
Kenneth Strøm 26 år

Vil du også prøve kræfter med en af de to struktøruddannelser, så kontakt uddannelseskonsulent Keld Madsen ☎ 2967 53 63 eller 📧 kma@amu-fyn.dk​.
Læs mere om struktør