Struktør

Se video omkring struktøruddannelsen her: 
 

Uddan dig til struktør og bliv faglært superhåndværker inden for stort byggeri.

Som struktør får du mulighed for at arbejde med fremtidens store projekter, både i Danmark og i det store udland.

Uddannelsen til struktør tager mellem 3 år 9 måneder - 4 år 11 måneder, omkring 55 uger af disse foregår på fagskolen. Uddannelsen har 2 veje

bygningstruktør og anlægsstruktør.
Arbejdet foregår ofte ude i den friske luft, og det er fysisk arbejde - men du skal have hovedet med dig, for teorien skal være på plads for at lave et godt stykke arbejde.

Struktøren udfører arbejde i beton, armering, forskalling, kloak, belægninger som f.eks. etablere fortove, pladser og veje, etablere kloak og forsyningsledninger eller bygge broer, skoler, boliger og havneanlæg.

Struktøren arbejder med sine hænder og med forskellige entreprenørmaskiner.

Hvis du allerede har erfaring fra byggebranchen, har du mulighed for at få merit for dine erfaringer - og dermed gennemføre struktøruddannelsen på kortere tid.

Uddannelsen starter 2 gange om året

Lokale under-visningsplan struktør

En lokal undervisningsplan beskriver rammerne for undervisningen, og hvilke fag og moduler eleverne skal igennem. Her kan du også læse om, hvilke kompetencer vi arbejder med indenfor hvert fag.

Skolepraktik

AMU-Fyn tilbyder skolepraktik på struktørområdet i samarbejde med AMU-Nordjylland.

AMU-Nordjylland er praktikcenter og administrerer skolepraktikken, mens AMU-Fyn er samarbejdspartner og udfører den praktiske del af skolepraktikken.