Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Jimmi Moberg er netop blevet færdig som bygningsstruktør

Udklip_(1)
Mit navn er Jimmi Moberg. Jeg er i lære hos Hans Jørgensen & søn. Jeg er i lære i en time endnu inden for bygningsstruktørfaget. Jeg er så heldig, at jeg fik 12 i går i min fremlæggelse, og jeg fik bronze i den praktiske prøve.Jeg går her på AMU-Fyn, og det er her jeg har taget hele min uddannelse. Jeg synes det er nogle kanon fantastiske lærere, vi har haft. De er gode til at vejlede og de er gode til at hjælpe, hvis man står og har et problem ude i virkeligheden også.

Jeg har noget teori jeg skal lave og i mit tilfælde har jeg været så heldig at få nogenlunde a la det her, så jeg er bekendt med mine beregninger. Jeg havde selvfølgelig heller ikke forventet andet.

Det jeg synes er mega fedt ved det her fag, er jo at man kan se træstrukturen over det hele, hele tiden. Og det her med, at den får de her lister, det gøre jo, at vi ikke har en skarp kant og det blir pænere. For mit vedkommende her, så ser det faktisk rigtig godt ud.

Om en times tid er jeg færdigudlært og så får jeg min aller sidste karakter. Jeg kan få bestået, jeg kan få antaget med ros, jeg kan få bronzemedalje, jeg kan få sølvmedalje. Sølv og bronze tror jeg vi er kommet lidt ud af, for jeg lavede en fejl, som er træls, men jeg glæder mig selvfølgelig til min karakter og til endelig at blive færdig og komme ud og arbejde fast med det her.

Jimmi, du har nu fået overrakt dit svendebrev og har få den sidste karakter. Hvordan gik det?Jeg synes det gik over alle mine forventninger. Jeg havde slet ikke troet, at det var den karakter, jeg ville få. Jeg går ud med en bronzemedalje. Det er jeg mega stolt over. 

Vil du også prøve kræfter med en af de to struktøruddannelser, så kontakt uddannelseskonsulent Keld Madsen ☎ 2967 53 63 eller 📧 kma@amu-fyn.dk. 

Læs mere om struktør