Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Aaron arbejdede hårdt som arbejdsmand, men har nu fået læreplads hos Torneløkke

IMG_9698
Aaron flygtede fra Eritrea til Danmark i 2015. Efter at have arbejdet som arbejdsmand i 2½ år, er det nu lykkes Aaron at få en lærekontrakt hos Torneløkke som anlægsstruktør.

”Jeg kommer fra Eritrea, som er et lille land i Afrika. Jeg flygtede, fordi det var svært at bo i mit hjemland. Min far arbejder i militæret, og han er kun hjemme ca. 10 dage om året, så det betyder, at jeg ikke ser ret meget til ham. Jeg er kommet til Danmark som flygtning og har i dag fået opholdstilladelse”, fortæller Aaron.

Jeg startede for ca. 3 år siden på et brancheskiftforløb hos AMU-Fyn, hvor vi fik lov til at prøve forskellige ting inden for bygge-/anlægsbranchen. Vi lærte bl.a. om rørlægning og at lægge fliser. Det var et spændende forløb.”

”Bagefter startede jeg som arbejdsmand hos Torneløkke. Efter 2½ års arbejde fik jeg lyst til at kunne arbejde selvstændigt i firmaet, og jeg fik lov til at få en læreplads hos dem som anlægsstruktør. Jeg går nu på grundforløb på AMU-Fyn og starter læreplads til januar 2023.”

”Jeg er rigtig glad for at gå på AMU-Fyn. Vi lærer utroligt mange ting, og vi har et godt samarbejde. Det danske sprog er svært, men faglærerne er utroligt gode til at forklare tingene for mig.”

”Jeg glæder mig til at starte på min læreplads hos Torneløkke, og jeg håber at kunne få fast job hos dem, når jeg er færdig med min uddannelse. Det er en god arbejdsplads”, slutter Aaron.

Vil du også prøve kræfter med en af de to struktøruddannelser, så kontakt uddannelseskonsulent Keld Madsen ☎ 2967 53 63 eller 📧 kma@amu-fyn.dk​.

Læs mere om struktør