Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Hjælpen var ikke langt væk for rengøringstekniker elev Inge Marie

Per_og_Inge_Marie1
HJÆLPEN VAR IKKE LANGT VÆK FOR INGE MARIE
Det kan være en udfordring at starte en uddannelse med fjernundervisning – For Inge Marie var hjælpen heldigvis ikke ret langt væk. Hun startede sin uddannelse som rengøringstekniker med fjernundervisning d. 2. februar.

”Jeg havde forberedt mig ved at installere TEAMS og afprøve det med familien, som jeg fik en hyggelig snak med. Da jeg skulle begynde undervisning, kunne jeg ikke komme ind på TEAMS, og så var gode råd dyre – men heldigvis fik min faglærer Sally Andersen den idé at kontakte Per Pedersen, som også er elev på AMU-Fyn. Han bor nemlig få hundrede meter væk”, siger Inge Marie.

”Inden for kort tid dukkede han op ved min dør og hjalp mig med at få adgang til Teams. Jeg var meget glad for Pers hjælp, og jeg kunne komme videre med min undervisning.

Da jeg en uges tid senere igen havde problemer, dukkede han velvilligt op igen. Det er jo fantastisk flot.”

”Jeg var meget glad for at kunne hjælpe”, supplerer Per.

”Undervisningen kører fint nu. Det er en god måde at undervise på i disse tider. Men det er klart, at det er en stor udfordring. Det er jo nyt for os alle sammen. Faglærerne Sally og Inger Merete gør det rigtig godt.

Inge Marie Pihl og Per Palm Yde Pedersen.