Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Henrikka blev klar til COVID-19 krav med fjernundervisning i rengøringshygiejne

Billede_Henrikka

Jeg havde fået job som rengøringsassistent i en børnehave i Assens Kommune, og børnehaven anbefalede, at jeg tog et kursus i rengøringshygiejne, således at jeg var bevidst om kravene til hygiejne og rengøring i forbindelse med COVID-19. Kurset blev afviklet som fjernundervisning via Microsoft Teams.

Vi fik undervisning af lærerne Lone Lauridsen og Sally Andersen. I løbet af dagen havde vi forskellige teorioplæg, og efterfølgende skulle vi løse opgaver hver for sig. Så aftalte vi hver gang, hvornår vi skulle mødes på Teams igen og gennemgå opgaverne. Det var en fin måde at gøre det på i disse Corona-tider for at undgå at sidde sammen.

Jeg fik meget ud af fjernundervisningskurset og vil helt klart anbefale andre at prøve det samme. Det IT-mæssige kørte også fint efter lidt startvanskeligheder med at komme på. Det var en rigtig god oplevelse for mig. Jeg startede på jobbet dagen efter.

Henrikka Skjoldemose

Vil du også prøve kræfter med en rengøringsteknikeruddannelse, så kontakt uddannelseskonsulent Charlie Gallagher Lindeskov ☎ 2942 2082 eller 📧 cgl@amu-fyn.dk.