Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Fra sygemeldt til eftertragtet arbejdskraft

Jeg har været rigtig glad for at gå på kursus på AMU-Fyn. Jeg kan kun tale meget varmt om lærerne på AMU-Fyn. De er rigtig gode og har forståelse for mine udfordringer. Jeg har taget rigtig mange kurser, og det er faktisk blevet ”mit andet hjem”.

Efter at have været sygemeldt i 2½ år henvendte jeg mig til Faaborg Midtfyn Kommune, hvor jeg fik bevilget et taxikørekort hos AMU-Fyn i oktober 2021 med henblik på et taxichaufførjob. Efter kurset fik jeg en henvendelse fra Sindahls Maskinstation, om jeg havde lyst til at køre med skiltevogn på motorvejen, slå græs i rabatten m.m., indtil jeg fik mit kvalifikationsbevis til taxikørsel. Det sagde jeg selvfølgelig ja til.

Jeg blev virkelig glad for jobbet. Bagefter har jeg taget det obligatoriske farligt gods bevis, fordi jeg skulle køre brændstof ud til maskinerne. Da vinteren nærmerede sig, fik jeg også et kursus i vintertjeneste med henblik på at kunne afløse i spidsbelastningsperioder på Sindahls Maskinstation.

I øjeblikket er jeg i gang med at tage kørekort til lastbil, og jeg er tilmeldt et vogntogskursus 2. januar 2023.

Jeg har taget rigtig mange kurser på AMU-Fyn. AMU-Fyn er faktisk efterhånden blevet ”mit andet hjem”.

Det er indtil nu blevet til følgende kurser:
  • Truckcertifikat
  • Teleskoplæsser
  • Taxikørekort
  • BAB 1, 2, 3
  • Vejen som arbejdsplads
  • Farligt gods bevis
  • Vintertjeneste
  • Lastbilkørekort
  • Vogntog
På trods af at jeg er flexjobber på 20 timer, har jeg taget alle kurser på fuld tid og har bestået dem alle første gang, undtagen lastbil.
Jeg har været rigtig glad for at gå på kursus på AMU-Fyn. Jeg kan kun tale meget varmt om lærerne på AMU-Fyn. De er rigtig gode og har forståelse for mine udfordringer. Hver gang jeg kommer tilbage for at få et nyt kursus, bliver jeg varmt modtaget med high five. Jeg har lidt læsevanskeligheder, men alle lærerne er parate til at hjælpe mig – også 8. gang jeg spørger om hjælp.

Undervisningen er 100% i orden. Der er både plads til fis og ballade og god seriøs undervisning. De giver plads til alle – uanset om man er tyk eller tynd, handicappet eller ej. Det er virkelig rart at blive modtaget med et smil på læben. Det giver mig lyst til at komme tilbage igen. Jeg har fx planlagt et krankursus til næste vinter.

Jeg er nu blevet fastansat hos Sindahls Maskinstation nu, og elsker mit job.