Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Effektive undervisere og værdifuld viden på AMU-Fyn's rengøringskursus

IMG_0716_1__(1)
Vi har netop afsluttet et spændende og lærerigt kursus i grundlæggende rengøring her på AMU-Fyn, og vi vil gerne dele nogle fantastiske oplevelser fra vores deltagelse i kursus!

Bente Irene Sørensen
”Dette kursus har givet mig en masse viden, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde som planlægger og koordinator for rengøringsteamet på Entreprenørgården i Middelfart. 
Underviserne var altid godt forberedte, og jeg har været glad for at komme på kurset hver dag. Jeg håber, at jeg årligt har mulighed for at holde mig opdateret med relevante AMU-kurser. 

Jeg vil anbefale, at flere benytter muligheden for at holde sig opdateret via AMU-kurser. Det er ikke ”bare at gøre rent”. Der er meget mere i rengøring, end man tror.”

Maria Rita Tenchiri
”Som rengøringsassistent på Skaarup Skole i Svendborg Kommune har dette kursus været uvurderligt. Jeg har lært så meget om love og regler på rengøringsområdet, og underviserne var fantastiske til at forklare tingene, selvom mit dansk ikke er perfekt. Jeg blev rengøringsassistent, da jeg flyttede til Danmark fra Italien. Jeg håber, at jeg på et senere tidspunkt kan få lov til at uddanne mig til rengøringstekniker.

Underviserne er meget dygtige og gode til at skabe en hyggelig atmosfære. Jeg har været meget glad for at gå på kurset.”

Nhat Luu
”Jeg hedder Nhat, jeg er 25 år og arbejder som maler hos Kverneland på fuldtid og har derudover fået et deltidsjob som rengøringsassistent. Dette kursus har overrasket mig positivt. Tidligere har jeg undervurderet rengøring – ”alle kan da gøre rent!” Men nu ser jeg, hvor meget viden der skal til. Jeg kan bruge min nye viden både på arbejdspladsen og privat. 

Jeg har tidligere taget mange forskellige kurser som fx brandmand og truck, men dette har været meget anderledes og mere dybdegående. Underviserne havde hver deres forskellige personligheder og humor, hvilket gjorde kursusdagene sjove. Hver dag var en god blanding af både teori og praktisk undervisning. 

Jeg har fået et helt andet syn på rengøringsassistenter og erfaret, hvor fysisk hårdt det kan være.”

______________________________________

Vi ser frem til at byde nye kursister velkommen. Fra efteråret 2024 bliver vores rengøringskurser modulopdelt af en uges varighed. Se mere på https://www.amu-fyn.dk/amu-kurser/servicefagene/rengoering/rengoering/. De enkelte kurser kan dog stadig tages hver for sig. 


Billedtekst:
Her er Nhat på besøg i vores Rengøringsmuseum.