Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Bliv gartner

Drømmer du om at arbejde i det fri?

Hvis du går og drømmer om at arbejde i det fri, vil gartner, måske være din mulige fremtid. Hos Amu Fyn har du muligheden for at blive gartner, der på ganske få dage giver dig en fordel på CV’et. Som gartner åbner du op for en masse forskellige arbejdsopgaver mange forskellige steder.

En uddannelse hos os kan bruges på flere forskellige arbejdspladser, hvad enten det er fordi du leder efter kompetencer inden for grønne anlæg, hvor du vil lære om plejeteknik. Grå anlæg, hvor du vil få speciale inden for anlægsteknik, hvad enten det er støttemure, i både beton- og naturmaterialer. Du vil kunne arbejde på kirkegården eller idrætsanlæg. Du vil kunne tage kurser, hvor du vil lære at bruge gartnermaskiner og ekstra udstyr. Ja, for at være ærlig, så har du hos AMU-Fyn rigtig mange muligheder for at opkvalificer dig til at blive gartner, og når du er blevet gartner.

Vi har en gartner uddannelse til dig

Hos AMU-Fyn finder du en lang række af kurser. Kurserne henvender sig til dig, som har interesse i at arbejde udendørs i et kreativt fag. Du kan deltage på kurserne som både ledig eller beskæftiget, faglært eller ufaglært.

Anlægsgartner området dækker bl.a. over private anlægsgartnere, ejendomsservice, kommunale park- og vej forvaltninger, kirkegårdsområdet samt hus- og haveservice.

Specialiser dig som gartner

Der findes flere veje som gartner, hvor der er mulighed for at specialisering. 
 
  • Det grønne vej er for dig, som ønsker at arbejde med etablering og vedligeholdelse af grønne arealer. (haver, parker, golfbaner m. m)
  • Det grå er for dig, som ønsker at være beskæftiget med belægning i form af brosten og fliser.
  • Kirkegårdsområdet er for dig, som ønsker at være beskæftiget med anlæg af gravsteder, samt pasning og vedligeholdelse af kirkegårdens arealer.

Du vil kunne blive en eftertragtet arbejdskraft med kurser hos AMU Fyn og du vil samtidig kunne få drømmen til at blive til virkelighed. Vi har kurserne der giver dig de helt nødvendige kompetencer og certificeringer for at kunne blive til gartner og efteruddanne dig. Vi tilbyder at du kan erhverve dig flere certifikater i et trygt, rummeligt og moderne uddannelsesmiljø, med dygtige og erfarne undervisere, der tager udgangspunkt i dine forudsætninger og behov, der sørger for, at du bliver klædt godt på til fremtidens opgaver med lige netop det du ønsker.

Vi er eksperter i kurser og efteruddannelser. Vores målgruppe er bred, og vi er vant til at have kursister med forskellig etnicitet, forudsætninger og behov. På AMU-Fyn bliver du parat til at løse nye arbejdsopgaver med dit bevis er du godt kørende, og kan arbejde hen imod en ny og spændende fremtid på arbejdsmarkedet.

Jobmuligheder

Med et bevis i hånden, åbner du op for en lang række spændende jobmuligheder, samtidig med at du bliver en eftertragtet arbejdskraft. Dine chancer for at få et job efter endt uddannelse være større. Der er nemlig en stor konkurrence blandt ansøger når det kommer til det danske arbejdsmarked. Du vil derfor gøre dig selv en stor tjeneste at gøre dig mere attraktiv. Med kurser, uddannelser og certifikater giver du dig selv et forspring på denne front. Du vil blive anset som initiativrig, ved at du er villig til at lære og efteruddanne dig selv – hvilket er en evne der bliver sat pris på, på arbejdspladserne. Du vil blive anset som en styrke med din viden og kunnen, og derfor vil du give dig selv en større jobsikkerhed.

Hvilke krav skal du opfylde?

Deltageren skal være fyldt 18 år og kunne dokumentere, at være helbredsmæssigt egnet til at føre det tekniske hjælpemiddel, enten ved gyldigt kørekort eller ved den helbredserklæring, som gives i forbindelse med udstedelse af kørekort, jf. Arbejdstilsynets bestemmelser herom.

Er du i tvivl?

Skulle du sidde og være i tvivl, hvilket truck kursus eller hvilken certificering der er det rette valg for dig, vil vi her hos AMU-Fyn hjertens gerne hjælpe dig på vej mod en bedre afklaring. For det er selvfølgelig vigtigt at du får den uddannelse der er helt rigtig for dig og din fremtid. Kontakt os gerne på tlf. 66 13 66 70