Vi er din vej til efteruddannelse

Vi er din vej til efteruddannelse

Anders fik job efter 33 dages AMU-kursus

IMG_8586
Anders Bertelsen er 35 år og har været ledig i 3 år. Efter at have været i ufaglært praktik inden for struktørområdet fik Anders interesse for byggefaget, og besluttede at starte på en rørlæggeruddannelse, som er et minimumskrav for branchen. Den er også meritgivende til både anlægsstruktør og kloakmester, og på den måde er der flere muligheder for videreudvikling.

”Jeg synes, der er et godt miljø på AMU-Fyn, både imellem kursister og faglærere. Vores faglærer Frank Duch har været rigtig god til at lære fra sig og gøre undervisningen interessant på en humoristisk måde. Jeg har lært en masse på AMU-Fyn og har fået nogle udfordrende opgaver.”

”På torsdag starter jeg i praktik hos Sydfyns Kloak i Svendborg. Det er AMU-Fyn, der har formidlet kontakten til Sydfyns Kloak. Efter en vel gennemført praktik på 4 uger er der fast arbejde til mig i firmaet. Det er virkelig fantastisk at få fast arbejde igen efter at have været ledig i så lang tid. Uden rørlæggerkurset på AMU-Fyn havde det været meget svært for mig at komme i arbejde igen. Både fordi rørlæggerbeviset er nødvendigt at have, men især fordi det er AMU-Fyn, der har givet mig skubbet videre til fast arbejde. Som langtidsledig er det næsten umuligt at få fast arbejde.”

”Byggebranchen skriger på folk i øjeblikket, men det er vigtigt, at man er lærenem, mødestabil og kan lide at arbejde uden for hele året rundt. Og så er det selvfølgelig en stor fordel at have rørlæggerbeviset, hvis du søger arbejde inden for byggebranchen.