Se øvrige kurser

Se øvrige kurser

Ord og tal

Hvad indeholder vores kurser i ord og tal?

Kurserne i ord og tal har hvert sit formål og henvender sig til personer med forskellige behov inden for området. Vi udbyder både kurser for ordblinde, nydanskere og personer, som gerne vil blive bedre til at læse, stave og skrive eller regne i forbindelse med deres arbejde eller deres børns lektier.

Kursus for ordblinde

Ordblindhed er ganske udbredt i Danmark, og derfor har mange behov for redskaber, som kan gøre hverdagen nemmere. På vores kursus for ordblinde kan du få hjælp til at læse, skrive og regne.

Du kan desuden låne en it-rygsæk under kurset, der består af en bærbar pc, scanner og læsepen. It-rygsækken kan hjælpe dig med at lære de faglige ord og udtryk.

Kursus for nydanskere

Som nydansker er det ofte en udfordring at lære det danske sprog at kende. Det kan dog være vanskeligt at blive en del af det danske arbejdsmarked, hvis ikke man taler dansk. På vores kursus for nydanskere opnår du færdigheder i dansk, så du nemmere kan blive en del af det danske arbejdsmarked.

Kurset findes på flere niveauer. For at sikre os, at du kommer på det rette kursus for dig, anbefaler vi derfor, at du kontakter os, inden du starter på kurset.

Kursus i forberedende voksenundervisning

Hvis du gerne vil blive endnu bedre til grammatik, stavning eller matematik i forbindelse med dit arbejde, eller når du skal hjælpe dine børn med lektier, så er vores FVU-kursus nok lige noget for dig. På kurset kan vi sætte dig grundigt ind i reglerne for grammatik, retskrivning og matematik, så dine færdigheder inden for områderne styrkes.

Kurset findes på flere niveauer. For at sikre os, at du kommer på det rette kursus, anbefaler vi derfor, at du kontakter os inden, du starter i kursusforløbet.

Praktisk information om kurserne

Kurserne foregår primært på VUC FYN i Odense, Middelfart, Glamsbjerg, Fåborg, Svendborg og Nyborg, og du tilmelder dig på telefon: 62 65 65 00.

Se relevante kurser