Se øvrige kurser

Se øvrige kurser

Regning og matematik

Hvad omfatter kurset i matematik?

Det er varierende, hvilke behov personer med interesse for at blive bedre til matematik har. Derfor gennemgår du et tjek inden deltagelse, så læreren kan målrette sin undervisning til dig og finde det rigtige trin. Efter hvert trin kan du gå til en skriftlig prøve. Du bestemmer selv om du vil gå til prøven, men vi anbefaler at du tager prøven, så du kan opnå kendskab til dit eget niveau.

Du får desuden et bevis for hvert trin du har gennemført

Trin 1 - arbejd med tal og størrelser

Dette trin er for dig, som gerne vil arbejde med tal. Her lærer du at plusse, minusse, gange og dividere tal, og tilmed at regne i brøker og producenter, så du eksempelvis kan give et prisoverslag.

Trin 2- arbejd du med mønstre og sammenhænge

Dette trin er for dig, som gerne vil arbejde med beregning af arealer, rummål og figurer som trekanter, firkanter og cirkler. Du arbejder med at forstå og lave statistiker, vurdere gennemsnit, forholdstal og procenter. Du kan også fremstille grafer, søjler og diagrammer samt beregne flader og rum.

Hvad får du ud af kurset?

Kurset giver dig brugbare redskaber, så du bedre kan anvende matematik i dagligdagen og på arbejdspladsen. Det er blandt andet nyttigt i forbindelse med indkøb og budgettering, børnenes lektier og administrative arbejdsopgaver.

Undervisningen foregår på VUC FYN i Odense, Middelfart, Glamsbjerg, Fåborg, Svendborg og Nyborg, og du kan tilmelde sig på telefon 6613 6670.

Hvis du hellere vil gå på et andet tidspunkt eller et andet sted, er det også muligt. Spørg Job- og Vejledningsværkstedet, tlf. 63 135 149 / 63 135 150, dna@amu-fyn.dk.

Se relevante kurser