Kontakt - uddannelseskonsulent
Mikal Petersen
Uddannelseskonsulent
- Kommuner/offentlig

- Det grønne/gartner

- E-learning

- Førstehjælp

- Brandbekæmpelse

- Ergonomi

- Personaleudviklende kurser

- Social og sundhed

- IT

- Rengøring

- Svejsning
Skriv en besked
Kontakt - Kursussekretær
Lis Rasmussen
Kursussekretær - det grønne, førstehjælp, serviceass og struktør
Skriv en besked

Fjernundervisning og øvrige kurser

Fordele ved fjernundervisning

  • Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil gennemføre dit kursus.
  • E-learning er billigere end tilstedeværelseskurser
  • Du kan tage det i eget tempo
  • Du sparer transporttid og omkostninger

Hvilke øvrige kurser kan vi tilbyde?

Har du et ønske om at uddanne eller efteruddanne dig inden for et specifikt område, som du ikke kan finde under vores hovedkategorier? Så kan det være, at det specifikke kursus findes her.

Vi udbyder en række kurser, som falder inden for kategorien ’Øvrige’. Denne kategori dækker over kursusområder inden for individuel kompetenceudvikling, sprog, regning og sikkerhed. Nedenfor har vi kort beskrevet de forskellige kursusområder.

Individuel kompetenceudvikling

Vores kurser inden for individuel kompetenceudvikling henvender sig til dig, som synes, at det kan være vanskeligt at sætte ord på egne kompetencer. Ved deltagelse i kurserne inden for individuel kompetencevurdering kan du få identificeret og dokumenteret dine faglige kompetencer, så du kan få tilpasset et uddannelsesforløb inden for rammerne af AMU-uddannelserne.

Sprog

Disse kurser er henvendt til dig, der møder udfordringer inden for det danske sprog med hensyn til læsning og stavning. Vi har både tilrettelagt kurser for ordblinde, nydanskere og medarbejdere, som gerne vil forbedre sig inden for området.

Regning

Disse kurser er for dig, som har behov for regneundervisning, og herunder brugbare redskaber til anvendelse af matematik i dagligdagen og på arbejdspladsen.

Sikkerhed

Vi tilbyder også en række kurser som sætter fokus på at fremme virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdernes generelle sikkerhed. Det omfatter kurser inden for førstehjælp, brandbekæmpelse og erhvervsdykning. Kurserne inden for erhvervsdykning udbydes imidlertid kun til dykkercertificerede medarbejdere.

Prøver i AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbekræftelse.

Læs mere om Prøver i AMU.

Lovpligtige kurser

Inden for enkelte brancher er der lovkrav om fornyelse af forskellige certifikater. Vi har samlet dem alle i dette afsnit.

Har du svært ved at få overblik over dine mulighed for forskellige kurser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Se relevante kurser
Arbejdsmiljø
Bæredygtige kurser
Certifikatkurser
Fag på tværs
E-learning IDV
Fjernundervisning AMU
Førstehjælp og brandbekæmpelse
Individuel kompetence-afklaring
Ord og tal
Regning og matematik
Varmt arbejde
Seneste nyt
Brochurer