Sundhed for personbefordringschauffører

Kort fortalt

Deltageren har grundlæggende viden om sundhed, herunder kostens og motionens betydning for livskvaliteten. Desuden har deltageren viden om, hvordan der i dagligdagen kan opnås en bedre ergonomi, så smerter kan forebygges og afhjælpes.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Sundhed for personbefordringschauffører
Info om fag

Målgruppe: Chauffører inden for personbefordring.

Beskrivelse: Deltageren kan, efter endt uddannelse, arbejde sikkert som chauffør på baggrund af sin viden om kroppens behov for sund kost, sunde arbejdsstillinger, motion og arbejdsbevægelsers indflydelse på livskvalitet og mulighed for at forebygge sygdomme.
Endvidere foregår arbejdet på basis af chaufførens viden om WHO’s definition af sundhed samt hvilke ernæringsmæssige, fysiologiske og ergonomiske faktorer, der påvirker kroppen i positiv og negativ retning.
Endelig foregår arbejdet med indsigt i afspændingsteknikker, som kan bruges i hverdagen til at opnå bedre hvile og søvn, ligesom chaufføren opnår en grundlæggende viden om smerter, hvorfor de opstår og hvordan smerter kan forebygges og afhjælpes.

Fagnummer: 40857 Sundhed for personbefordringschauffører Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 380,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kontakt
AMU-Fyn's transportcenter, Tietgenbyen
Skriv en besked
Kursuspris
AMU:
DKK 380,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80