Samspil med kolleger med særlige behov

Kort fortalt

Efter kurset har du kendskab til de specielle hensyn der skal vises kolleger og personer med særlige behov i forbindelse med udførelsen af arbejdet.

Hold
07-03-2022
Samspil med kolleger med særlige behov
Danhostel Vestergade 45 5700 Svendborg
2 dage Daghold
27-02-2023
Samspil med kolleger med særlige behov
Danhostel Vestergade 45 5700 Svendborg
2 dage Daghold
Samspil med kolleger med særlige behov
Info om fag

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der indgår i konstruktivt samspil med kolleger med særlige behov.

Beskrivelse: Deltageren kan indgå i et konstruktivt samspil med kolleger med særlige behov i forbindelse med udførelsen af arbejdet.
Deltageren kan forberede og forventningsafstemme modtagelsen af en kollega med særlige behov.
Deltageren kan planlægge og kommunikere opgaver og rammer for opgaveudførelsen og det at indgå i et arbejdsfællesskab med en kollega med særlige behov.
Deltageren kan anvende metoder til at håndtere forskellige reaktioner ud fra viden om typiske adfærdsmønstre hos personer med særlige behov.
Deltageren kan forberede modtagelsen, samt planlægge og kommunikere opgaver mv. ved at anvende metoder til opbygning af daglige arbejdsrutiner på baggrund af forståelse for de styrker, begrænsninger og reaktionsmønstre, som en kollega med særlige behov har.

Fagnummer: 48039 Samspil med kolleger med særlige behov Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 380,00 Uden for målgruppe: DKK 1.203,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kontakt
Elsebeth Høyer
Kursussekretær - Offentligt område
Skriv en besked
Kursuspris
AMU:
DKK 380,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.203,00