Operatørstyret optimering af vedligeholdet

Kort fortalt

Gennem anvendelse af kritikalitets- og funktionsanalyser lærer du i samarbejde med andre faggrupper at fjerne eller minimere tab og spild ved produktionsstop med tilhørende afrapportering.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der anvendes kritikalitets- og funktionsanalyser til fastlæggelse af optimale vedligeholdsstrategier for produktionsanlæg og produktionsudstyr.

Beskrivelse: Gennem anvendelse af kritikalitets- og funktionsanalyser kan deltageren i samarbejde med andre faggrupper fjerne eller minimere tab og spild på grund af produktionsstop med tilhørende afrapportering på baggrund af viden om Overall Epuiptment Effectivity (OEE).

Deltageren kan kortlægge kritiske funktioner samt fejltilstande og gennemføre konsekvensanalyser og bestemme sikkerheds- miljø- og økonomiske konsekvenser ved svigt og nedbrud.

Deltageren kan fastlægge optimal vedligeholdelsesstrategi med anvendelse af et IT-baseret forebyggende vedligeholdelsessystem og udfærdige vedligeholdsplan for produktionsanlæg og produktionsudstyr.

Fagnummer: 49383 Operatørstyret optimering af vedligeholdet Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.112,75
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.112,75