Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Omstillingseffektivisering for operatører

Hold

13-04-2023
Omstillingseffektivisering for operatører
Meneta Advanced Shims Techogy A/S Kirkegyden 52 5270 Odense N
2 dage Daghold
Kort fortalt

På dette kursus lærer du at anvende metoder inden for f.eks. QRM (Quick Respons Manufacturing eller SMED-metoden, (Single Minute Exchange of Die) til at effektivisere omstillingstiden med henblik på at opnå mindre seriestørrelser samt kortere gennemløbstider og færre varer-i-arbejde.

Info om fag
49428 - Omstillingseffektivisering for operatører

Målgruppe: Kurset er udviklet til ikke faglærte og faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde som operatører i produktionsvirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Teoretisk viden og praktisk erfaring med produktionsflow, -processer og -udstyr.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
I samarbejde med kolleger anvende metoder inden for f.eks. QRM (Quick Respons Manufacturing eller SMED- metoden, (Single Minute Exchange of Die) til at effektivisere omstillingstiden gennem kortlægning og systematisering af indre og ydre opstillingstider med henblik på at opnå mindre seriestørrelser samt kortere gennemløbstider og færre varer-i-arbejde.

Medvirke til at udføre gennemløbstidsmålinger, der inkluderer procestider, ventetider og lagerbeholdning og medvirke til at planlægge produktion via planlægningstavler i en produktion med stor variation, fx produktion af prototyper og specialordrer samt lav volumen ordrer.

Fagnummer: 49428 Omstillingseffektivisering for operatører Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.409,60