Se øvrige kurser

Se øvrige kurser

Newplacement

Hold

Løbende optag
Newplacement
Har du problemer med selve tilmeldingen eller betaling for kurset?
Kontakt support
Tlf. 70 27 64 84
support@mitkursus.dk

Kursusinformation

Kurset er tiltænkt som et hjælpende redskab, som virksomheder kan give til afskedigede medarbejdere, som de ønsker at hjælpe godt og trygt videre. 

Kurset er også brugbart for dig, der blot ønsker at komme godt og afklaret videre i din karriere, og ledere, der ønsker at hjælpe medarbejdere godt videre i nyt job.


En opsigelse kan ofte være meget svær at acceptere og forstå. Hvorfor mig? Jeg har passet mit job, knoklet, været engageret og måske endda haft søvnløse nætter over mit arbejde. Det er barskt at ”få tæppet revet væk”, at få følelsen af at være kasseret og pludselig stå uden professionel identitet. 

I stedet for vrede og ærgrelse, kan du vælge at fokusere på de nye muligheder, som pludselig er til stede. Muligheden for et eventuelt brancheskift, muligheden for at tage dig tiden til virkelig at finde ud af, hvad der giver dig arbejdsglæde, og hvad er det der måske stjæler din energi og din tid. Når du har arbejdet dig gennem dette kursus, vil du være meget klogere og skarpere på dine faglige og personlige kvaliteter, dine værdier, dine fremtidige mål og du vil have en klar handlingsplan for dit videre forløb. 

I kurset gennemgår du emner som:


  • Afklaring, succeshistorier og værdier i dit privat- og arbejdsliv samt jobmål.

  • Personlige kompetencer og SWOT.

  • Udarbejdelse af C.V.

  • Opfordrede og uopfordrede ansøgninger.

  • Forberedelse til jobsamtale.

  • Personlig branding, sociale medier og netværk.

  • Kropssprog og elevatortalen. 


Undervejs i kurset får du også mange brugbare værktøjer og skabeloner til din jobsøgning samt naturligvis eksempler på ansøgning og C.V.