Transport og lager

Vi hjælper dig godt på vej

Transport og lager er erhvervsområder i vækst. Samtidig er konkurrence og krav til kvalitet, tid og pris øget. Der er derfor høj efterspørgsel på veluddannede og motiverede medarbejdere, som kan levere den rette service og kvalitet. Hertil kommer national og international lovgivning om certifikater og dokumentation.

AMU-Fyn har kurser og uddannelser, der kan hjælpe dig eller din virksomhed med at kvalificere dig til opgaven. I et trygt og professionelt undervisningsmiljø med dygtige undervisere, sørger vi for, at du bliver klædt godt på til fremtidens opgaver med lige netop det du ønsker.

Vi er eksperter i kurser og efteruddannelser på transportområdet. Vores målgruppe er bred, og vi er vant til at have kursister med forskellig etnicitet, forudsætninger og behov. Vores store transportcenter er placeret i Odense.

På AMU-Fyn bliver du parat til at løse nye arbejdsopgaver i virksomheden eller hjulpet på vej til en ny og spændende fremtid på arbejdsmarkedet. 

Generelt om vores kursus- og uddannelsesudbud inden for transport og lager:

  • Alle kurser og uddannelser repræsenterer et uddrag af godkendte uddannelseselementer/plankurser
  • Indholdet i kursusudbuddet har national og grænseoverskridende værdi
  • Erhvervsområdets godkendte plankurser har alle meritværdi, som kan overføres til voksenerhvervsuddannelserne for erhvervsområdet under erhvervsuddannelsesloven
  • Udvikling og tilpasning af vores kurser og chaufføruddannelser foregår i et samspil mellem bruger, udbyder samt efteruddannelsesudvalgene under Transporterhvervets Uddannelsesråd (TUR)
  • Kursusafviklingen foregår efter mål- og rammestyring, gennemført i samarbejde med udvalgte faglærere, som er trænet og godkendte af efterudannelsesudvalgene under Transporterhvervets Uddannelsesråd (TUR)

Er du i tvivl om, hvilken chaufføruddannelse, du skal vælge, eller har du spørgsmål vedrørende stort kørekort, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lovpligtige kurser

Vidste du, at der er en del kurser, som jf. lovgivning er lovpligtige?
Se vores lovpligtige kurser i listen nedenfor, eller kontakt os hvis du har spørgmål på tlf. 6613 6670 / amu-fyn@amu-fyn.dk.