Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Lærlingeansvarlig i den grønne branche

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kort fortalt

Dette kursus klæder dig på til rollen som lærlingeansvarlig. Du får en række værktøjer og metoder, som du aktivt kan bruge i din opgave med at støtte lærlingen i dagligdagen og understøtte de gode læringsprocesser. Du får indsigt i uddannelsesforløbet som helhed og samarbejdet med erhvervsskolen.

Info om fag
20995 - Lærlingeansvarlig i den grønne branche

Målgruppe: Kurset henvender sig til ansatte i den grønne branche, som har ansvar for oplæring af lærlinge.

Beskrivelse: Du kan som lærlingeansvarlig i den grønne branche:
Modtage og introducere lærlingen til praktikvirksomheden, dens organisation og værdier og herunder positivt inkludere lærlingen i arbejdsfællesskabet og arbejdsmiljøet i virksomheden.
Afstemme virksomhedens og lærlingens forventninger til uddannelsesforløbet og deltage i den konkrete planlægning af uddannelsesforløbet i forhold til lærlingens læringsmål.
Understøtte lærlingens planlægning af eget arbejde i samarbejde med kollegerne.
Lytte til, indgå i dialog med samt vejlede og understøtte lærlingens læringsproces på virksomheden og under uddannelsen som helhed, bl.a. ved at gennemføre løbende samtaler om læring.
Anvende dialogbaserede redskaber til forebyggelse og håndtering af eventuelle konflikter.
Bidrage til at understøtte lærlingens trivsel på arbejdspladsen.
Være ansvarlig for virksomhedens del af samarbejdet og koordineringen med kontaktlærer og undervisere på skoleperioderne, herunder afholdelse af opsamlingsmøder og udfyldelse af praktik-erklæring/digital logbog.

Fagnummer: 20995 Lærlingeansvarlig i den grønne branche Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 2.868,20