Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Kundevejledning, binderi og blomsterhandel

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren binde blomster med relation til forskellige begivenheder og rådgive kunden ved køb af blomster og supplerende produkter. Deltageren kan behandle reklamationer og ved, hvordan man fremskaffer information omkring produkter, leverandører og producenter.

AMU- kursus: Kundevejledning, binderi og blomsterhandel 46124
Tema: Miljøskånsomt gravpynt med forårets materialer
Lærer: Dorthe Vembye
Målgruppe: Blomsterhandlere, gravere, kirketjenere eller andre der arbejder med fremstilling af kirkegårdsting. På kurset i oktober arbejder vi med blomster / produkter til jul med et bæredygtigt formål.

Indhold:
På dette kursus skal vi arbejde med udvikling af kirkegårdsting der er fremstillet med omtanke for miljøet både i forhold til valg af teknikker og materialer. Desuden skal vi fremstille produkter til foråret, som ligeledes er udvalgt og fremstillet med materialer der skader miljøet mindst muligt, når de skal kasseres igen, eller hvor de materialer de er lavet af har skadet miljøet mindst muligt ved produktion eller transport. Vi skal helt sikkert også bruge tiden på at tale om de problemstillinger vi står overfor, når vi vil vælge "grønt", og hvad vi på længere sigt kan gøre ved det?
Info om fag
46124 - Kundevejledning, binderi og blomsterhandel

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til salgs- og servicemedarbejdere der har begrænset eller ingen erfaring inden for kundevejledning og blomsterbinding.

Beskrivelse: Deltageren kan binde blomster med relation til forskellige begivenheder og rådgive kunden ved køb af blomster og supplerende produkter. Deltageren kan give vejledning omkring transport, placering og pasning. Deltageren kan fremskaffe informationer omkring produkter, leverandører og producenter, og er i stand til at behandle reklamationer efter gældende love og regler.

Fagnummer: 46124 Kundevejledning, binderi og blomsterhandel Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 1.869,85