Se kurser indenfor det offentlige

Se kurser indenfor det offentlige

Kirkegårdsforvaltning i samspil med menighedsrådet

Hold

16-01-2024
Kirkegårdsforvaltning i samspil med menighedsrådet
Ledelses Akademiet Lillebælt Rugårdsvej 286 5210 Odense NV
3 dage Daghold
Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren i dialog med menighedsrådet om kirkegårdens brug og æstetiske og kulturhistoriske udtryk under hensyntagen til anlægs- og plejebehov, lokale særpræg mv. samt anvende relevante planlægningsværktøjer.

Kirkegårdsforvaltning i samspil med menighedsrådet
Info om fag
40079 - Kirkegårdsforvaltning i samspil med menighedsrådet

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til gravere og gravermedhjælpere.

Beskrivelse: Deltageren kan i sin funktion som kirkegårdsgraver/medhjælper indgå i en dialog med menighedsrådet om udvikling af kirkegårdens brug og dens æstetiske og kulturhistoriske udtryk under hensyntagen til anlægs- og plejebehov samt informere kirkeværgen om brug af kvalitetsbeskrivelser og plejeplaner i forbindelse hermed.
Dialogen med menighedsrådet sker ud fra en forståelse for kirkegårdens lokale særpræg, tradition, nuværende og fremtidige brug og i overensstemmelse med gældende lov- og regelgrundlag.
Deltageren kan endvidere anvende planlægningsværktøjer af relevans for drift af kirkegårde ud fra menighedsrådets retningslinier.

Fagnummer: 40079 Kirkegårdsforvaltning i samspil med menighedsrådet Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 1.783,35