Kirkefunktionærens rolle i byggeprocessen

Kort fortalt

Efter kurset kan du ved bygge-/renoveringsarbejder i kirke/sognegård indgå konstruktivt og proaktivt i byggeprocessen sammen med menighedsråd, entreprenører og byggetekniske rådgivere ud fra kendskab til faglige termer og byggemøder.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod kirkefunktionærer (kirketjener, kordegn, graver), som kan/skal indgå i/bidrage til byggeledelsen som sparring med de projekterende og udførende håndværkere og rådgivere i forbindelse med bygge- og renoveringsarbejder i kirke og sognegård.

Beskrivelse: Deltageren kan ved bygge- og renoveringsarbejder i kirke og sognegård indgå konstruktivt og proaktivt i hele byggeprocessen og i byggemøder sammen med menighedsråd, entreprenører og byggetekniske rådgivere (arkitekt/ingeniør) ud fra et grundlæggende kendskab til de mest almindelige faglige termer/begreber/juridiske spilleregler og samarbejdsformer samt kendskab til byggemøders formål og indhold og de snublesten, der ofte ses i samarbejdet mellem byggeriets aktører i forbindelse med kirkebyggeri.

Fagnummer: 47456 Kirkefunktionærens rolle i byggeprocessen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.974,20
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kontakt
Elsebeth Høyer
Kursussekretær - Offentligt område
Skriv en besked
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.974,20