Se kurser indenfor det offentlige

Se kurser indenfor det offentlige

Kirkefunktionærens rolle i byggeprocessen

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kort fortalt

Efter kurset kan du ved bygge-/renoveringsarbejder i kirke/sognegård indgå konstruktivt og proaktivt i byggeprocessen sammen med menighedsråd, entreprenører og byggetekniske rådgivere ud fra kendskab til faglige termer og byggemøder.

Info om fag
47456 - Kirkefunktionærens rolle i byggeprocessen

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod kirkefunktionærer (kirketjener, kordegn, graver), som kan/skal indgå i/bidrage til byggeledelsen som sparring med de projekterende og udførende håndværkere og rådgivere i forbindelse med bygge- og renoveringsarbejder i kirke og sognegård.

Beskrivelse: Deltageren kan ved bygge- og renoveringsarbejder i kirke og sognegård indgå konstruktivt og proaktivt i hele byggeprocessen og i byggemøder sammen med menighedsråd, entreprenører og byggetekniske rådgivere (arkitekt/ingeniør) ud fra et grundlæggende kendskab til de mest almindelige faglige termer/begreber/juridiske spilleregler og samarbejdsformer samt kendskab til byggemøders formål og indhold og de snublesten, der ofte ses i samarbejdet mellem byggeriets aktører i forbindelse med kirkebyggeri.

Fagnummer: 47456 Kirkefunktionærens rolle i byggeprocessen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25