Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

IT og personaleudvikling

Vi uddanner både erhvervslivet og privatpersoner i IT

Hos AMU-Fyn har vi i over 30 år uddannet personale i både offentlige og private virksomheder. Desuden har vi opkvalificeret ledige inden for personlig udvikling.  Virksomhederne vi igennem årene har samarbejdet med, har udgangspunktet ” Vi ansætter på faglighed, men fyrer på personlighed”. Derfor er der fokus på de personlige kompetencer, som en moderne arbejdsplads efterspørger, f.eks. fleksibilitet og samarbejde, kommunikation og meget andet

Personaleudvikling omfatter mange forskellige områder inden for organisationsudvikling.

Vi tilbyder blandt andet kurser som Uddannelsesplanlægning, Kulturforståelse, Kommunikation/konflikt, Kvalitetsbevidsthed, Sidemandsoplæring….. og meget andet.

Inden for Organisations og Personaleudvikling har vi stor tradition for at tilrette AMU-kurser så det matcher den enkelte virksomheds behov. Vi har ligeledes stor erfaring med at uddanne ledige til ansættelse, således at de får erhvervet de kompetencer, en virksomhed efterspørger.

Mange af vores kurser bliver udbudt som åbne kurser, hvor man kan tilmelde sig som enkeltperson, uanset om man er ledig eller ansat.

Har du som virksomhed brug for sparring i forhold til at opkvalificere personale, så kontakt os gerne for et eventuelt møde.

Få tilpasset en IT-uddannelse efter dine behov

Hos AMU-Fyn styrker vi din viden og dine kundskaber inden for IT, uanset om du er privatperson, medarbejder eller virksomhed. Vi tilbyder altså både IT-uddannelser, som kan bruges på arbejdet og hjemme i privaten.

Uanset om du er nybegynder og har brug for de grundlæggende færdigheder, er let øvet og gerne vil blive bedre eller er øvet og gerne vil vide endnu mere, så finder du hos os netop det kursus, som kan bringe dig videre. Du kan tage et enkelt kursusmodul, eller du kan vælge at kombinere flere moduler og organisere dit eget kursusforløb. Alle moduler kan afvikles som sammenhængende dage eller som split, og som ledig har du ret til et forløb med varighed op til 6 uger.

Til virksomheder

Vi kan hjælpe jer med at styrke den enkelte medarbejders IT-færdigheder via den rette IT-uddannelse. Vi rådgiver gerne om opkvalificering af den enkelte medarbejders brug af nye IT-systemer eller om forbedring af eksisterende IT-kompetencer. Eksempelvis kan medarbejderne blandt andet lære at registrere og navigere i virksomhedens IT-programmer på kurser som ’Virksomhedens IT-system’ og ’IT og Produktionsstyring’.

Personaleudvikling med fokus på LEAN

Vores kurser og uddannelser inden for personaleudvikling går på tværs af faggrænser og giver forståelse for det tværorganisatoriske samspil, der er nødvendigt i enhver virksomhed, institution eller kommune. Formålet med dem er at give deltagerne indsigt i og forståelse for forretningsgange og processer i virksomheden.

Vi skræddersyr LEAN-programmer efter behov

AMU-LEAN kan hjælpe din virksomhed med at mestre offentlig LEAN-ledelse og blive "helt igennem LEAN".

Inden for personaleudvikling tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser, der tilpasses din virksomheds ønsker og behov. Med vores særlige AMU-LEAN program får din virksomhed et unikt tilbud om kurser i implementeringen af LEAN strategien i organisationen. Vi skræddersyr LEAN-principperne og værktøjerne til din virksomheds gældende krav og udfordringer.

At implementere LEAN i organisationen handler om mere end at effektivisere og optimere værdistrømme i værdiskabende aktiviteter. AMU-LEAN kan benyttes som en grundlæggende ledelsesmetode og tankegang. Med den rigtige udøvelse af LEAN-ledelse og brug af ledelsesprincipperne opbygges en særlig LEAN-kultur i virksomheden, der blandt andet danner grundlaget for høj medarbejderinvolvering og effektiviserings- og forbedringsprocesser.

Prøver i AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbekræftelse.

Læs mere om Prøver i AMU.