Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Godstransport med lastbil

Hold

14-08-2023
Godstransport med lastbil
AMU Fyn C. F. Tietgens Boulevard 27 5220 Odense SØ
30 dage Daghold
25-09-2023
Godstransport med lastbil
AMU Fyn C. F. Tietgens Boulevard 27 5220 Odense SØ
30 dage Daghold
06-11-2023
Godstransport med lastbil
AMU Fyn C. F. Tietgens Boulevard 27 5220 Odense SØ
30 dage Daghold
Kort fortalt

Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdsels- og miljøsikkerhed, service og logistik mv. jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil.

Godstransport med lastbil. Med en lastbil chaufføruddannelse, som giver dig et stort kørekort, får du en høj professionel uddannelse som lever op til de gældende krav i transportbranchen. Du vil personligt blive styrket og du vil få kompetencer til at køre lastbil og hjælp til at forstå alle love regler indenfor transportbranchen. Drømmer du om et job som lastbilchauffør, eller at have med godstransport at gøre, så er dette kursus netop for dig. Når du har gennemført AMU kurset vil du have kørekort til kategorien C (stort kørekort), og er klar til jobbet som lastbilchauffør. Hos os bliver du gratis og helt uforpligtende tilbudt screening i dine basale færdigheder (dine dansk og matematik kundskaber) - har du problemer med at læse kan vi hjælpe. Med erhvervelsen af et erhvervskørekort får du mulighed for at udvide dit CV med bla. Godstransport, EU-kvalifikationer, Godskørsel o.m.a. Mangler du job som lastbilchauffør hjælper vi dig med jobansøgningen og kontakten til en række vognmænd.
Info om fag
47854 - Godstransport med lastbil

Målgruppe: Personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for godstransport med lastbil. Jf. Færdselsstyrelsens regler, skal deltageren være fyldt 21 år, senest ved uddannelsens afslutning.

Beskrivelse: Deltageren kan:
• Føre og betjene køretøjet på en rationel og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde med hovedvægt på sikkerhed.
• Vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne baggrund udfører sikker og forsvarlig kørsel.
• Udføre lastsikring efter gældende regler samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.
• Udfører førstehjælp i henhold til Førstehjælp ved hjertestop og Færdselsrelateret førstehjælp for bil/MC/traktor, jf. Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplaner.

Deltageren har kendskab til:
• Principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper.
• Sundhed, færdselssikkerhed og miljøsikkerhed, service og logistik.
• Færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering, der kan relateres til arbejdet som fører af lastbil.

Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil
Deltageren erhverver chaufføruddannelsesbevis jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.

Fagnummer: 47854 Godstransport med lastbil Varighed 30 dage AMU-pris: DKK 4.020,00 Uden for målgruppe: DKK 35.578,00