Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Se vores udvalg af kurser indenfor transport & lager

Emballage, anvendelse og bortskaffelse ved lagerar

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kort fortalt

Deltageren har, efter fuldført uddannelse, en grundlæggende viden inden for indkøb, anvendelse, genbrug separering og bortskaffelse af emballager på et moderne lager. Deltageren kan medvirke til optimal anvendelse af emballage, herunder i forhold ressourceforbrug ud fra et bæredygtighedsperspektiv.

Info om fag
20926 - Emballage, anvendelse og bortskaffelse ved lagerar

Målgruppe: Personer der er beskæftiget eller ønsker beskæftigelse indenfor lager- og terminalområdet, og transportbranchen

Beskrivelse: Efter endt uddannelse har deltageren en grundlæggende viden inden for indkøb, anvendelse, genbrug separering og bortskaffelse af emballager på et moderne lager.
Deltageren kan medvirke til optimal anvendelse af emballage, herunder i forhold ressourceforbrug ud fra et bæredygtighedsperspektiv.
Efter gennemført uddannelse kan deltageren:
Vælge og anvende korrekt emballage på et moderne lager
Gøre brug af korrekt fyldningsprocent af emballage
Separere, genbruge og bortskaffe emballager på en bæredygtig og miljøvenlig måde
Anvende relevante emballagemaskiner korrekt under hensyn til optimalt ressourceforbrug
Efter gennemført uddannelse har deltageren kendskab til:
Indkøb af emballager til et moderne lager
At medvirke til optimal brug af emballager på en bæredygtig måde
Vigtigheden af samspillet mellem indkøb, brug, genbrug og bortskaffelse
Forståelsen for valg og bortskaffelse af emballage jf. FNs verdensmål
Relevante regler, standarder og vejledninger som beskrevet i emballageloven og EUs emballage direktiv
FNs verdensmål: Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Fagnummer: 20926 Emballage, anvendelse og bortskaffelse ved lagerar Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50
Stine Rasmussen
Kursist og praktikant hos AMU-Fyn
Fra ledighed til fast job – en rejse via praktikplads på AMU-Fyn.
Da Stine Rasmussen stod uden job i efteråret 2023, ønskede hun at opkvalificere sig. ”Jeg har tidligere arbejdet ufaglært med lager og kundeservice, og ønskede at få de nødvendige faglige kvalifikationer på plads”, fortæller Stine.
”Jeg har ADHD og Autisme, hvilket kræver, at jeg konstant holder mg aktiv. Derfor tilmeldte jeg mig både truck og lagerkurser på AMU-Fyn.”

Tilbud om praktikophold
”Jeg nød at være på kursus på AMU-Fyn. Jeg kunne mærke, at AMU-Fyn havde tillid til mig. Da min faglærer, Trine Skovhøj Hansen, på et tidspunkt kontaktede mig og spurgte, om jeg kunne tænke mig at komme i praktik hos AMU-Fyn som hjælpelærer inden for lager, takkede jeg ja. Jeg ønskede at lære mere og samtidig se det fra en undervisers perspektiv”, siger Stine.

Tak, AMU-Fyn
”I løbet af mit 4 uger lange praktikophold lærte jeg utroligt meget, både personligt og fagligt. Det har givet mig meget større selvtillid, og jeg har indset, at jeg kan meget mere, end jeg turde håbe på.”
”Jeg kan helt klart takke AMU-Fyn for den selvtillid, jeg nu har, som gjorde det muligt for mig at søge stillingen som pakkeriansvarlig hos Schroll Flowers”, fastslår Stine. ”Jeg har fået jobbet, hvor jeg har det daglige ansvar for pakkeriet.”

Succes trods personlige udfordringer
”Min nye arbejdsgiver er bekendt med mine udfordringer. Åbenhed er afgørende for mig, og det gør, at jeg kan føle mig tryg i stillingen”, siger Stine.
”Jeg håber, at min historie kan inspirere andre til at indse, at det er muligt at få job, uanset hvilke udfordringer man står overfor.

Vigtigheden af praktikophold
Stines praktikophold blev tilkendt uden jobgaranti på grund af hendes personlige udfordringer. ”Jeg synes, det er et problem, at man ikke kan komme i praktik uden jobgaranti. Mit praktikophold førte til job, selvom det ikke var med direkte jobgaranti. Det kan sagtens være givtigt alligevel, og i mit tilfælde førte det både til mere selvtillid og et fast job. Jeg vil klart anbefale, at flere ledige får muligheden for et praktikophold, uanset om der er jobgaranti eller ej”, slutter Stine.